Lifestyle

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι η καλύτερη μαγείρισσα φτιαχνώ ταψιά μουσακά»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαι η καλύτερη μαγείρισσα φτιαχνώ ταψιά μουσακά»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ evridiki_valavani

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Ο έρωτας περνάει από το στομάχι...»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μίλησε στις κάμερες για τις μαγειρικές της ικανότητες και τα κιλά μετά τα τριάντα.

View this post on Instagram

A post shared by Evridiki Valavani (@evridiki_valavani)

«Μου αρέσει να κάθομαι στο σπίτι μου, μαζί με τις γάτες μου και να μαγειρεύω και να χαλαρώνω. Είμαι η καλύτερη μαγείρισσα, σίγουρα ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Έχω φτιάξει εγώ ταψιά με μουσακά… πολλά!», δήλωσε αρχικά.

«Όταν θέλω να φάω θα φάω, όταν θέλω να προσέξω δεν θα στερηθώ πράγματα. Τώρα μετά τα τριάντα η γυναίκα πρέπει να προσέχει. Εννοώ ότι είναι πολύ πιο δύσκολο να χάσεις κιλά, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση αυτό αντιλαμβάνομαι. Όταν πέρασα τα τριάντα δυσκολεύτηκα να χάσω κάποια κιλά όταν ήθελα να χάσω», συμπλήρωσε.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Όταν ήμουν στο Survivor δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου σε ρεπορτάζ που έβγαιναν»

Για την άγνωστη διαφωνία που είχε με τη Ναταλία Γερμανού και αποκάλυψε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», αλλά και τα ανυπόστατα ρεπορτάζ που αφορούσαν στην προσωπική της ζωή, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών εκπομπή η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.«Δεν ήταν καμία διαφωνία, όλα ήταν στο επαγγελματικό πλαίσιο. Δεν έγινε ποτέ τίποτα και γι’ αυτό δεν έχω αναφέρει ποτέ κάτι. Έχω πει ότι η Ναταλία είναι πολύ καλή συνεργάτιδα, ότι ξέρει να ζητά συγγνώμη. Είναι πολύ σημαντικό να ζητάς συγγνώμη, πόσω μάλλον σε αυτή τη δουλειά. Η Ναταλία όμως είναι από τους άλλους ανθρώπους, που ξέρουν να ζητάνε. Εγώ είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος, δεν δημιουργώ εντάσεις, δεν δημιουργώ τίποτα» είπε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Καλό είναι όταν λες κάτι ως ρεπορτάζ, να μπαίνεις στη διαδικασία να παίρνεις τηλέφωνα ως επιβεβαίωση» πρόσθεσε και αναφέρθηκε στα λεγόμενά της στην εκπομπή, όπου είπε ότι κάποιοι που σήμερα κουνούν το δάχτυλα, έκαναν τα ίδια και σε εκείνη όσο έλειπε στο Survivor.

«Αυτό ήταν το μήνυμα που ήθελα να περάσω στην ουσία. Ότι δηλαδή, όταν ήμουν στο Survivor, δεν μπορούσα να υπερασπιστώ τη θέση μου σε ρεπορτάζ που έβγαιναν», δήλωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments