Ελλάδα

«Ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως και δεν προχώρησε» λέει η μητέρα του 3,5 ετών παιδιού που κακοποίησε ο πατέρας

«Ευτυχώς το κατάλαβα εγκαίρως και δεν προχώρησε» λέει η μητέρα του 3,5 ετών παιδιού που κακοποίησε ο πατέρας

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

«Η καταγγελία για ασέλγεια είναι απόρροια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του» απαντά ο δικηγόρος του 47χρονου

Σοκ έχει προκαλέσει η υπόθεση ασέλγειας ανήλικης στη Λάρισα, σύμφωνα με την καταγγελία από τον ίδιο της τον πατέρα στο αυτοκίνητο. Ο 47χρονος έχει προφυλακιστεί και αναμένονται τα στοιχεία που έχουν συλλέγει από το αυτοκίνητο να ρίξουν περαιτέρω «φως» στην υπόθεση.

«Το κατάλαβα ευτυχώς εγκαίρως και δεν προχώρησε σε κάτι χειρότερο» είπε το πρωί της Παρασκευής (8/3) σε δηλώσεις της στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» η μητέρα του 3,5 ετών κοριτσιού.

«Μου είπε κάποια πράγματα η μικρή μου και κατάλαβα ότι κάτι δεν πάει καλά…» πρόσθεσε η γυναίκα.

«Δεν τον έπιασα επ’ αυτοφώρω και η ιατροδικαστική εξέταση δεν έδειξε κάτι ευτυχώς. Δεν επιθυμώ να πάρει έκταση το θέμα, είναι κάτι πολύ προσωπικό και έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Αυτό που θέλω να πω ως μητέρα πάνω από όλα είναι να είμαστε δίπλα στα παιδιά μας» επεσήμανε κλείνοντας.

Όπως ανέφερε επίσης στην εκπομπή του ΑΝΤ1 ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του σωματείου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για το περιστατικό Λάρισα, «ανώνυμες αναφορές στους επιστήμονες οι οποίοι σηκώνουν το τηλέφωνο “τρελαινόμαστε” για να φτάσουν στα κατάλληλα χέρια για να εξιχνιαστεί η υπόθεση».

«Η καταγγελία ανέφερε ότι σε κάποιο αυτοκίνητο συνέβησαν σκηνές οι οποίες δε συνάδουν με τη σχέση ενός ενήλικου άνδρα με το παιδάκι του» σημείωσε

«Τον άνθρωπο που έκανε την καταγγελία, τον συνέδεσαν άμεσα με την αστυνομία» υπογράμμισε και συμπλήρωσε «θα πρέπει να μιλάει ο κόσμος, δεν θα πρέπει να τιμωρείται κάποιος έτσι, αλλά πρέπει να διερευνούν τις υποθέσεις οι αρχές».

Τι απαντά ο δικηγόρος του πατέρα

Για την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Καλημέρα Ελλάδα» και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος 47χρονου κατηγορούμενου.

Η καταγγελία για ασέλγεια, σε βάρος του πελάτη του, όπως τόνισε είναι απόρροια της δικαστικής διαμάχης με την πρώην σύζυγό του.

Ακόμη είπε πως καμία κοινωνική υπηρεσία δεν επισκέφθηκε το σπίτι του πελάτη μου μετά από αλλεπάλληλες δικαστικές διαμάχες μεταξύ αυτού και της πρώην συζύγου του.

Επιπλέον ανέφερε πως «μία εκτίμηση παιδοψυχολόγο πρέπει να επιβεβαιώσει αν το παιδί έχει την αντιληπτική ικανότητα για να αποτελέσει μάρτυρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments