Ελλάδα

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε βενζινάδικο τα ξημερώματα

Πειραιάς: Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε βενζινάδικο τα ξημερώματα

Πηγή Φωτογραφίας: [366979] ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ / EUROKINISSI)

Η έκρηξη σημειώθηκε στο κέντρο του Πειραιά.

Ισχυρή έκρηξη βόμβας σε πρατήριο υγρών καυσίμων συγκλόνισε τα ξημερώματα τον Πειραιά, προκαλώντας μεγάλες ζημιές σε αυτοκίνητα και παρακείμενα κτίρια.

Η έκρηξη σημειώθηκε λίγα λεπτά μετά τις 3 τα ξημερώματα επί της οδού Ομηρίδου Σκυλίτση και ήταν τόσο ισχυρή που ακούστηκε σε απόσταση αρκετών χιλιομέτρων.

Δεν υπήρξαν τραυματισμοί. Η περιοχή αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις, ενώ διακόπηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Ομηρίδου Σκυλίτση και στους γύρω δρόμους.

Στο σημείο βρίσκονται ειδικοί του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της Ελληνικής Αστυνομίας και ερευνούν τα υπολείμματα από την έκρηξη προκειμένου να εξακριβώσουν το είδος της βόμβας, αλλά και να εντοπίσουν τυχόν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στους δράστες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, κοντά στο συγκεκριμένο βενζινάδικο είχε σημειωθεί περιστατικό με πυροβολισμούς πριν από περίπου ένα μήνα.

Για το συμβάν ενημερώθηκε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία που έστειλε δυνάμεις στο σημείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments