Trash

NBA: Το μπούστο που έβαλε καλάθι

NBA: Το μπούστο που έβαλε καλάθι

Πηγή Φωτογραφίας: TWITTER/@rikardons

Ένα φωτογραφικό «κλικ» στον αγώνα ανάμεσα στους Γουόριορς και τους Μπακς έκανε διάσημη την Κάθριν Τέιλορ και... εκτόξευσε το κασέ της

Πριν από λίγες ημέρες οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς κέρδισαν με άνεση τους Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον Στεφ Κάρι να είναι και πάλι σε… δαιμονισμένη βραδιά.

Ο σταρ του NBA, που περιμένει σε λίγους μήνες και το τέταρτο παιδί του, πανηγύρισε σαν… παιδί ένα από τα καλάθια του και μιμήθηκε τον Τάιγκερ Γουντς. Ο Στεφ Κάρι έκανε πως παίζει γκολφ και οι φωτογράφοι έσπευσαν να απαθανατίσουν την εικόνα.

Μόνο που δεν απαθανάτισαν μόνο τον πανηγυρισμό, αλλά και μια γυναίκα με… πληθωρικό μπούστο στο φόντο της φωτογραφίας, η οποία δείχνει να ζει με περισσότερο πάθος τα καλάθια του μπασκετμπολίστα. Η φωτογραφία έγινε γρήγορα viral λόγω της εντυπωσιακής κοπέλας και όλοι έψαχναν να βρουν το όνομά της.

Οι μυημένοι την βρήκαν. Δεν ήταν και δύσκολο. Η κοπέλα, το όνομα της οποίας είναι Κάθριν Τέιλορ είναι συνοδός πολυτείας στο Σαν Φρανσίσκο και σύμφωνα με την ίδια είναι στο Νο1 της σχετικής κατάταξης στην πόλη.

Πριν το κάνει, έγραψε: «Εντάξει, ήταν διασκεδαστικό. Είμαι σε όλα τα ΜΜΕ» και πρόσθεσε: «Είναι τρομακτικό σαν γυναίκα να βρίσκεσαι στο ίδιο πλάνο με τη Στεφ Κάρι. Δεν κοίταζα καν τον τύπο που τράβηξε τη φωτογραφία». Πολλοί χρήστες της ζήτησαν να μην… χωρίσει τον Κάρι τώρα που περιμένει και 4ο παιδί.«Πρώτα έρχεται το πάθος και μετά θα ακολουθήσουν τα υπόλοιπα…

Είμαι η Κάθριν, αλλά το όνομά μου δεν είναι τόσο σημαντικό όσο ο χρόνος που περνάμε μαζί. Μπορώ να σας διαβεβαιώσω τώρα που έχετε επιστήσει την προσοχή μου, θα θέσω ύψιστη προτεραιότητά μου να βεβαιωθώ ότι θα ληφθούν υπόψη όλες οι απόψεις σας…

Αν πρέπει να ξέρετε λίγα περισσότερα για μένα να ξέρετε ότι είστε σε καλά χέρια: Έχω 7 χρόνια σε αυτόν τον κλάδο και σε αυτά τα χρόνια κατατάσσομαι ως ο καλύτερος «διασκεδαστής» στον κόσμο τόσο για την εμφάνιση όσο και για τη συμπεριφορά μου.

Η TER αυτή τη στιγμή με κατατάσσει στο #1 στο Σαν Φρανσίσκο και είμαι περήφανη που κατέχω αυτόν τον τίτλο…»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments