Lifestyle

Ελένη Ανουσάκη: «Βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας στη σημερινή τηλεόραση»

Ελένη Ανουσάκη: «Βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας στη σημερινή τηλεόραση»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ ANT1 TV

Η αγαπημένη ηθοποιός σε μια εκ βαθέων συνάντευξη σχολιάζει την επικαιρότητα.

Η Ελένη Ανουσάκη παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα On Time και τη Σίσσυ Μενεγάτου. Η ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για την τηλεόραση και τους ανθρώπους που βγαίνουν από ριάλιτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη the.red.sweater (@the.red.sweater)

Το ριάλιτι το μισώ «Γιατί δεν είναι ριάλιτι, στήνεται ένας ψεύτικος καβγάς, μια επίθεση για την ακροαματικότητα. Μισώ αυτή την τηλεόραση.»

Βλέπω έναν εξευτελισμό της γυναίκας. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία αντιπαράθεση με τους ανθρώπους που αγαπούσαν τους άνδρες. Οι άνθρωποι αυτοί ήταν κοντά μου ως ηθοποιοί. Υπήρχαν και ηθοποιοί που δεν το έλεγαν, ότι τους άρεσαν οι άνδρες. Άλλο τι φανταζόμασταν εμείς. Ήταν διακριτικοί άνθρωποι και είχαν τη ζωή τους.»

Τότε δεν ήταν ξεσαλωμένοι «Δεν ντυνόταν ένας άνδρας γυναίκα, να βγει στην τηλεόραση και να γελοιοποιήσει τη γυναίκα. Αυτοί που διευθύνουν τα κανάλια δεν βλέπουν; Δεν ξέρουν ότι ένας άνθρωπος θα σταθεί και θα θαυμάσει το ωραίο, το κομψό, το σωστό; Γιατί όλο αυτό το πράγμα;

Αυτό είναι πούλημα και ξεπούλημα. Ξεπουλάμε την αισθητική μας άποψη. Ξεπουλάμε την ψυχή μας, τη ζωή μας και καταλήγουν οι άνθρωποι στο δρόμο.»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments