Lifestyle

Ο Γιάννης Κότσιρας κατακεραυνώνει επί σκηνής την Εύη Δρούτσα για το ”τα τα τα”

Ο Γιάννης Κότσιρας κατακεραυνώνει επί σκηνής την Εύη Δρούτσα για το ”τα τα τα”

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Γιάννης Κότσιρας - Yiannis Kotsiras

Όταν λέμε το «τα» τρεις φορές, κινδυνεύουμε με μήνυση

Στον χαμό που γίνεται τις τελευταίες μέρες με το «Ζάρι» της Μαρίνας Σάττι για τη Eurovision και το «τα τα τα» της Εύης Δρούτσα αναφέρθηκε ο Γιάννης Κότσιρας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Yannis Kotsiras (@yanniskotsiras.official)

Η Εύη Δρούτσα, η οποία είναι στιχουργός του «Δυνατά» του Στέφανου Πιτσίνιαγκα που περιέχει τη φράση «τα τα τα», σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Super Κατερίνα» θέλησε να σχολιάσει το τραγούδι, ενώ δεν έκρυψε την ενόχλησή της για την ΕΡΤ, αλλά και τη Μαρίνα Σάττι, αφού θεωρεί πως έκλεψαν το «τα τα τα» από το κομμάτι της.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Κότσιρας σχολίασε τις δηλώσεις της Εύης Δρούτσα κατά τη διάρκεια της χθεσινής του εμφάνισης σε γνωστό μαγαζί, όπως μετέδωσε η εκπομπή «Γεια Σου».

«Τους στίχους από το τραγούδι αυτό του Πιτσίνιαγκα. “Χτυπάει η καρδιά μου δυνατά, τα, τα, τα”. Διαμαρτύρεται λέει η Δρούτσα, ότι βγήκε η Μαρίνα Σάττι και της έκλεψε όχι τον στίχο… αλλά το “τα, τα, τα”. Και τους κατηγορεί ότι δεν έχουν έμπνευση. Θέλει προσοχή παιδιά το πράγμα. Όταν λέμε το “τα”, τρεις φορές, κινδυνεύουμε να φάμε μήνυση», σχολίασε δηκτικά ο Γιάννης Κότσιρας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments