EDITOR'S PICK

Οσκαρ 2024: Φόρο τιμής στον Αλεξέι Ναβάλνι – Τραγούδησε ο Matteo Bocelli το «Time to Say Goodbye»

Οσκαρ 2024: Φόρο τιμής στον Αλεξέι Ναβάλνι – Τραγούδησε ο Matteo Bocelli το «Time to Say Goodbye»

Πηγή Φωτογραφίας: Yulia Navalnaya, wife of jailed dissident Alexei Navalny, and her daughter Dasha, accepted the award for best documentary feature film with the creators of “Navalny,” at the Oscars on Sunday.Credit...Todd Heisler/The New York Times

Οσκαρ 2024: Η μνήμη του Αλεξέι Ναβάλνι τιμήθηκε στο φετινό «In Memoriam»

Εξέχουσες προσωπικότητες από τη παγκόσμια βιομηχανία του Χόλιγουντ τιμήθηκαν στην μεγάλη βραδιά των Όσκαρ που πραγματοποιείται στο Λος Άντζελες.

Αυτό που εντυπωσίασε και ξεχώρισε είναι ο Matteo Bocelli τραγουδώντας το It’s Time to Say Goodbye αφού είχε προηγήθει ένα σύντομο κλιπ του Alexei Navalny, του Ρώσου ηγέτη της αντιπολίτευσης, ο οποίος πέθανε τον περασμένο μήνα.

Ένα ντοκιμαντέρ για τον Ναβάλνι κέρδισε το Όσκαρ ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους στα περσινά Βραβεία Όσκαρ.

«Το μόνο που χρειάζεται ώστε το κακό να θριαμβεύσει είναι οι καλοί άνθρωποι να μην κάνουν τίποτα», ήταν τα λόγια εκείνα του Ναβάλνι που εμφανίστηκαν στην οθόνη της τελετής.

Η Ακαδημία απέτισε επίσης φόρο τιμής σε αστέρες που έφυγαν από τη ζωή όπως ο Χάρι Μπελαφόντε, η Τσίτα Ριβέρα, καθώς και σε σκηνοθέτες όπως τον Νόρμαν Τζιούισον, ο οποίος είχε γυρίσει, μεταξύ άλλων, τα σπουδαία φιλμ «In the Heat of the Night», «Fiddler on the Roof» και «Moonstruck».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments