Ελλάδα

Εθνική Βιβλιοθήκη: Λήξη συναγερμού για το προειδοποιητικό τηλεφώνημα ύπαρξης βόμβας

Εθνική Βιβλιοθήκη: Λήξη συναγερμού για το προειδοποιητικό τηλεφώνημα ύπαρξης βόμβας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Φάρσα αποδείχθηκε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών. Οι Αρχές δεν εντόπισαν τίποτα ύποπτο κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήσαν.

Η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Αθηνών αποκαταστάθηκε

Φάρσα αποδείχθηκε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα για βόμβα σε κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης, το οποίο βρίσκεται στη λεωφόρο Αθηνών. Οι Αρχές δεν εντόπισαν τίποτα ύποπτο κατά τη διάρκεια των ερευνών που πραγματοποιήσαν.

Νωρίτερα, η κυκλοφορία των οχημάτων είχε περιοριστεί, καθώς η Τροχαία προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

Έπειτα από τη λήξη του συναγερμού, η κυκλοφορία στο σημείο αποκαταστάθηκε.

Ξανά στον «αέρα» το «Πρωινό»: «Ο κάθε βλάξ μπορεί να παίρνει τηλέφωνο και να λέει ότι έβαλε βόμβα», είπε ο Λιάγκας

Λήξη συναγερμού στον ΑΝΤ1 μετά από το τηλεφώνημα για βόμβα που έγινε το πρωί της Δευτέρας (11/3). Όταν έγινε το τηλεφώνημα διεκόπη η εκπομπή το «Πρωινό» καθώς όλοι οι εργαζόμενοι βγήκαν έξω από το κτίριο.

Αφού ελέγθηκε ο χώρος, όλοι επέστρεψαν στα πόστα τους και η εκπομπή ήταν ξανά στον «αέρα».

Ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε μεταξύ άλλων: «Είμαστε στα Σπάτα, εδώ είναι το στούντιο που δουλεύουμε, μέσα στα χωράφια. Βγήκαμε όλοι έξω στα χωράφια, πρωτοφανής κινητοποίηση. Ήρθαν καμιά δεκαριά περιπολικά, δυο αυτοκίνητα το ένα είχε μέσα τον σκύλο της αστυνομίας που “μύρισε” την βόμβα, δεν υπήρχε βόμβα προφανώς. Ήρθε τεράστιο όχημα της πυροσβεστικής και ασθενοφόρο. Φάρσες είναι, οφείλουν όμως και οι Αρχές να κάνουν την δουλειά τους. Τι να κάνουν και οι αστυνομικοί; Με την ίδια λογική ο κάθε βλάξ μπορεί να παίρνει τηλέφωνο σ’ ένα κανάλι και να λέει ότι έβαλε βόμβα και να χαλά τη ροή ενός σταθμού. Τώρα αυτό αν είναι έξυπνο ή όχι;».
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments