Ελλάδα

Το… έσκασε από το νοσοκομείο ο γιος του «παλαιοχριστιανού» [vid]

Το… έσκασε από το νοσοκομείο ο γιος του «παλαιοχριστιανού» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot,Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας, καθώς ο γιος που βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή, το… έσκασε. Ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό.

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης απειλεί με μηνύσεις

Νέα εξέλιξη στην υπόθεση της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας, καθώς ο γιος που βρισκόταν στο νοσοκομείο Παίδων με εισαγγελική εντολή, το… έσκασε. Ο πατέρας της οικογένειας, Μανώλης Καλαϊτζιδάκης, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 για το περιστατικό.

«Το παιδί την κοπάνησε! Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω αν ήταν και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που είχε εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε ο…”», είπε ο αυτοαποκαλούμενος ως «παλαιοχριστιανός» και συμπλήρωσε: «Τώρα όλα αυτά μέσα σε έναν χώρο που έχει αστυνομικούς, που έχει κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς εκεί πέρα, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες μαζί με τον συνοδό. Ε, μέχρι που η συνοδός με απείλησε με εισαγγελέα, δηλαδή σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Ε, σηκώθηκα κι έφυγα, λέω άμα είναι τώρα να τα βάζει μαζί μου, εντάξει έλεος».

Σε ερώτηση για το πώς χάνεται η επικοινωνία με το παιδί, είπε:

«Πήγα να τους κεράσω ένα σουβλάκι, ήταν και η συνοδός. Σε κάποια φάση, βγήκαν έξω το παιδί και η συνοδός. Μετά αγνοείται το τι έγινε. Εγώ ήμουν μέσα δηλαδή, σε βιντεοσκοπημένο χώρο ήταν δίπλα μου αστυνομικοί, καθόντουσαν. Δεν είναι ότι είχα κάποια εμπλοκή με το όλο θέμα. Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ. Πώς δηλαδή, ας πούμε, να υποκίνησα εγώ, από τη στιγμή που δεν είχα εγώ κάποια ευθύνη και ούτε κατάλαβα και τι έγινε. Δεν είναι παράλογο αυτό; Πολλά θέλουν να μου χρεώσουν, αλλά να δούμε όμως και τι γίνεται στην πραγματικότητα».

Στη συνέχεια ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ισχυρίστηκε πως: «Από την αρχή της ιστορίας ναρκωτικά ήθελαν να μου βρουν, με αστυνομικούς σκύλους, όπλα ήθελαν να μου χρεώσουν, τώρα με το παιδί θα θέλουν να μου το χρεώσουν, εντάξει…»

«Το κράτος πήρε τη μέριμνα των παιδιών, η μια κόρη μου παραλίγο να αποβάλει, τα παιδιά καταλήξανε να είναι φρουρούμενα στο Παίδων. Το παιδί ανέβασε πυρετό, γιατί ήταν δύο εβδομάδες μέσα υγιές σε ένα άρρωστο περιβάλλον. Τώρα έχουμε αυτό το περιστατικό. Λοιπόν αυτή η μέριμνα του κράτους με αγκάλιασε. Είμαι τρισευτυχισμένος. Αισθάνομαι ότι έχω ένα κράτος που μεριμνά. Θα καταθέσω με τον δικηγόρο μου τις ανάλογες μηνύσεις», είπε κλείνοντας ο πατέρας της «παλαιοχριστιανικής» οικογένειας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments