Lifestyle

Η τεράστια διαφορά ηλικίας Ελένης Βουλγαράκη-Φώτη Ιωαννίδη: Εκείνος 23, εκείνη…..

Η τεράστια διαφορά ηλικίας Ελένης Βουλγαράκη-Φώτη Ιωαννίδη: Εκείνος 23, εκείνη…..

Πηγή Φωτογραφίας: Hello Magazine Cyprus

Οι δυο τους ζουν αθόρυβα τον έρωτά τους χωρίς να το διατυμπανίζουν. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει να πηγαίνει στο γήπεδο για να καμαρώσει τον σύντροφό της.

Η δημοσιογράφος και ραδιοφωνική παραγωγός Ελένη Βουλγαράκη είναι σε σχέση με τον ποδοσφαιριστή Φώτη Ιωαννίδη από το περασμένο καλοκαίρι και πλέον, δεν κρύβει τον έρωτά της.

Μπορεί να τους χωρίζουν έντεκα χρόνια εκείνοι ωστόσο, δεν βλέπουν αυτή την διαφορά ηλικίας ως εμπόδιο και φαίνεται να ζουν έναν δυνατό έρωτα τους τελευταίους μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by Εleni Voulgaraki ☆ (@voulgaraki_el)

Η σχέση τους αποκαλύφθηκε πριν λίγες μέρες στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου». Όπως έγινε γνωστό η η 34χρονη Ελένη, που αυτή τη σεζόν συμμετέχει στην εκπομπή «Το Πρωινό» ενώ παράλληλα παρουσιάζει εκπομπή στο ραδιόφωνο μαζί με τον Φάνη Λαμπρόπουλο είναι ζευγάρι με τον περιζήτητο ποδοσφαιριστή, Φώτη Ιωαννίδη εδώ και τέσσερις μήνες!

Οι δυο τους ζουν αθόρυβα τον έρωτά τους χωρίς να το διατυμπανίζουν. Αυτός είναι άλλωστε και ένας από τους λόγους που η Ελένη Βουλγαράκη αποφεύγει να πηγαίνει στο γήπεδο για να καμαρώσει τον σύντροφό της.

Μάλιστα το ζευγάρι πέρασε τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Λονδίνο που πάντα τις γιορτές αποτελεί hot προορισμός.Μία φωτογραφία που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες έρχεται να επιβεβαιώσει το νέο ειδύλλιο, απαθανατίζοντας το ερωτευμένο ζευγάρι σε μια νυχτερινή του έξοδο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τη γνωριμία την έκανε ο πρώην παίκτης του Survivor, Κώστας Αναγνωστόπουλος, που είναι κοινός τους φίλος. Βγήκαν, γνωρίστηκαν και έγιναν ζευγάρι. Ο επιθετικός των πρασίνων δηλώνει πολύ ερωτευμένος στο περιβάλλον του και τον έχει τραβήξει η προσωπικότητα της Ελένης, με την οποία έχουν πολλά κοινά.

Ο Φώτης Ιωαννίδης διανύει εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, έχοντας τραβήξει τα βλέμματα ευρωπαϊκών ομάδων και ανεβάζοντας παράλληλα τη χρηματιστηριακή του αξία στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Λεβαδειακού στις 25 Οκτωβρίου 2017 στο Κύπελλο Ελλάδας και στις 27 Νοεμβρίου 2017 στο Πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ είναι γιος του βετεράνου ποδοσφαιριστή, Βασίλη Ιωαννίδη.

«Είμαι πολύ κτητική στις σχέσεις μου, υποφέρω αλλά δεν μπορώ να το αλλάξω,όταν είμαι με κάποιον θέλω ο άλλος να είναι ολόδικός μου» είχε πει σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου η Ελένη Βουλγαράκη. «Είχα έναν πρώην σύντροφο που του μετρούσα ελιές και του έλεγα “είσαι ολόκληρος δικός μου, θέλω να ξέρω πόσες ελιές έχεις στο σώμα σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments