Trash

Ferrari Όλι Μπέρμαν: Αυτή είναι η 21χρονη εντυπωσιακή σύντροφος του σταρ

Ferrari Όλι Μπέρμαν: Αυτή είναι η 21χρονη εντυπωσιακή σύντροφος του σταρ

Πηγή Φωτογραφίας: Oliver Bearman and girlfriend Estelle Ogilvy./ telegraph.co.uk

Ο 18χρονος από το Έσεξ έχει χαρακτηριστεί ως «νέος Λεκλέρ» και έκανε μια εξαιρετική αρχή στο τιμόνι του μονοθέσιου της Ferrari καθώς τερμάτισε στην 7η θέση.

Ο Όλιβερ Μπέρμαν έγραψε ιστορία στο Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας στη Τζέντα όπου έκανε το ντεμπούτο του ως ο νεότερος οδηγός της Ferrari αλλά και ο νεότερος Βρετανός οδηγός στη Formula 1. Ο 18χρονος από το Έσεξ έχει χαρακτηριστεί ως «νέος Λεκλέρ» και έκανε μια εξαιρετική αρχή στο τιμόνι του μονοθέσιου της Ferrari καθώς τερμάτισε στην 7η θέση. Μάλιστα, τερμάτισε μπροστά από τον συμπατριώτη και επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Λούις Χάμιλτον που τον συνεχάρη. Ο Όλι, όπως τον αποκαλούν, είχε κερδίσει την pole position στον αγώνα της F2 στο Jeddah Corniche Circuit όταν αντ’ αυτού επέλεξε να αντικαταστήσει τον Carlos Sainz αφού ο Ισπανός διαγνώστηκε με σκωληκοειδίτιδα. Η οικογένειά του ήταν εκεί για να τον στηρίξει και να τον επευφημήσει με τον πατέρα του Ντέιβιντ να τον αγκαλιάζει μετά τον αγώνα.

Ποιος είναι ο 18χρονος Όλι της Ferrari

Ο Μπέρμαν θεωρείται μεγάλο ταλέντο και ανερχόμενο αστέρι της Scuderia, που θα πρωταγωνιστήσει σε μελλοντικούς αγώνες. Ασχολήθηκε με τα καρτ στα 8 του και κέρδισε το Βρετανικό Γκραν Πρι της Kartmasters και να γίνει ο βρετανός αντιπρωταθλητής στην κατηγορία των μαθητών, πριν μεταβεί από το επίπεδο των δόκιμων στο τζούνιορ επίπεδο το 2018. Η μετάβασή του από τα καρτ στα αυτοκίνητα ήρθε μόλις πριν από τέσσερα χρόνια, όταν αγωνίστηκε στο γερμανικό και το ιταλικό πρωτάθλημα F4 και ήταν ο πρώτος οδηγός που κέρδισε τον τίτλο και στα δύο πρωταθλήματα το 2021, θριαμβεύοντας σε συνολικά 17 αγώνες. Η επιτυχία του Bearman τον οδήγησε στην ένταξή του στην Ακαδημία Οδηγών της Ferrari στα τέλη του 2021. Η μετακίνησή του στην ακαδημία στη Μόντενα, στη βόρεια Ιταλία, σήμαινε ότι εγκατέλειψε το King Edward VI Grammar School στο Chelmsford, αν και η μητέρα του ήταν αντίθεση.

Ο Μπέρμαν παραδέχτηκε στο Mail Sport πέρυσι ότι η «υποστηρίκτρια της εκπαίδευσης» μαμά του χρειαζόταν να πειστεί για να τον αφήσει να εγκαταλείψει το σχολείο, την οικογένειά του και δύο σκυλιά. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι το εντυπωσιακό ντεμπούτο του στη F1 στη Σαουδική Αραβία θα μπορούσε να τον δει να προσλαμβάνεται από μια νέα ομάδα με την υπόσχεση μιας μόνιμης θέσης την επόμενη σεζόν. Ο Μπέρμαν, ο οποίος αναδείχθηκε οδηγός της ημέρας στην ψηφοφορία των φιλάθλων, δήλωσε μετά τον αγώνα: «Νομίζω ότι έκανα μια αξιοπρεπή δουλειά. Αυτό είναι το μόνο που μπορώ να κάνω».

Το νέο πουλέν της Ferrari μπορεί να είναι περιζήτητος αλλά δεν είναι πλέον ελεύθερος. Είναι ζευγάρι με την 21χρονη Estelle Ogilvy, που είναι φοιτήτρια νομικής και TikToker. Μάλιστα, κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο του μόντελινγκ μετά από μια φωτογράφιση για την ελβετική μάρκα πολυτελών ρολογιών, Longines. Έχει περισσότερους από 100.000 ακολούθους στο Instagram και πάνω από 73.000 στο TikTok, όπου μοιράζεται συχνά φωτογραφίες και βίντεο με fashion ρούχα και περιγράφει τις καθημερινές της δραστηριότητες. Είναι γαλλικής και βρετανικής καταγωγής και έχει σκοπό να ασχοληθεί τόσο με φιλανθρωπικούς σκοπούς αλλά και να λανσάρει τα δικά της brand. Αυτό, θα το κάνει μέσω των social media και τη δουλειά της ως influencer.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, από εδώ και πέρα θα την βλέπουμε συχνά σε red carpet εμφανίσεις αλλά και στο πλευρό του αγαπημένο τους, Όλι, σε events της Formula 1. Το ζευγάρι προς το παρόν είναι διακριτικό και κρατά χαμηλό προφίλ. Δεν ανεβάζουν φωτογραφίες μαζί, ωστόσο, οι συμπαίκτες του Μπέρμαν τον πειράζουν για τα πρόσφατα βίντεο του TikTok που αναφέρονται στη φίλη του. Εκτός από τις διαδικτυακές αναρτήσεις και το μόντελινγκ, η Ogilvy κάνει το μεταπτυχιακό της στη νομική με στόχο να ολοκληρώσει τις κατατακτήριες εξετάσεις για δικηγόρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments