Trash

Η Ιρίνα Σάικ με μαύρες ζαρτιέρες στο κόκκινο χαλί

Η Ιρίνα Σάικ με μαύρες ζαρτιέρες στο κόκκινο χαλί

Πηγή Φωτογραφίας: Irina Shayk Mike Marsland/WireImage.

Το 38χρονο supermodel απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι μια από τις γυναίκες -είδωλα της βιομηχανίας της μόδας και το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.

Η Ιρίνα Σάικ ασύλληπτα σέξι στα Οσκαρ ενώ ο Μπράντλεϊ Κούπερ συνοδευόταν για μία ακόμη φορά από τη μητέρα του

Η Ιρίνα Σάικ προκάλεσε αίσθηση με μια σειρά από τολμηρά στιγμιότυπα που μοιράστηκε στο Instagram τη Δευτέρα, στον απόηχο των Οσκαρ.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Ειδικότερα, η Σάικ πόζαρε σε διάφορες προκλητικές πόζες, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το Vanity Fair Oscar Party μαζί με τις φίλες Emily Ratajkowski και Adwoa Aboah.

View this post on Instagram

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Το 38χρονο supermodel απέδειξε για ακόμη μια φορά πως είναι μια από τις γυναίκες -είδωλα της βιομηχανίας της μόδας και το κορμί της είναι αψεγάδιαστο.Για το οσκαρικό πάρτι η Ιρίνα Σάικ επέλεξε ένα ολόμαυρο σύνολο, το οποίο περιλάμβανε ένα εν μέρει διάφανο βραδινό φόρεμα με φούστα. Απογείωσε το σέξι outfit με ζαρτιέρες και καλτσοδέτες, ενώ οι σέξι πόζες της «ανατίναξαν» κυριολεκτικά το Instagram. Το supermodel ολοκλήρωσε την εμφάνισή του για την ιδιαίτερη αυτή ημέρα με μακριά γάντια και ένα ζευγάρι σκουλαρίκια.

Αργότερα εθεάθη στο κόκκινο χαλί στο πάρτι για τα Όσκαρ του Vanity Fair στο Μπέβερλι Χιλς. Εκεί, όπως αναφέρει η Daily Mail, την είδαν να συνομιλεί με την Adwoa Aboah, τον Ziwe Fumudoh, την Emily Ratajkowski και την Charli XCX.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments