Ελλάδα

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος

Νέο βίντεο ντοκουμέντο από το τροχαίο που ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος

Πηγή Φωτογραφίας: glomex.com

Κάμερα ασφαλείας ενδέχεται να κατέγραψε το όχημα που φέρεται να προκάλεσε το τροχαίο δυστύχημα

Νέα ντοκουμέντα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το μοιραίο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και είχε ως τραγικό απολογισμό έναν 19χρονο νεκρό και ακόμα έναν να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σε νέο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται το αυτοκίνητο του τραγουδιστή να έχει αναπτύξει ταχύτητα περίπου 80 χιλιομέτρων και με τον ελιγμό που έκανε, δεν κατάφερε να αποφύγει τη σύγκρουση με το λευκό όχημα στο οποίο επέβαιναν οι νεαροί, που είχαν προορισμό την κάβα που εργάζονταν.

Λίγα δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα κάμερα ασφαλείας φαίνεται να κατέγραψε το τρίτο αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο, δηλαδή, αυτό που βγήκε από την κάθετη οδό στη Λεωφόρο Δεκελείας και φέρεται να προσπάθησε να αποφύγει ο τραγουδιστής.

Όπως θα δείτε στο βίντεο το γκρι όχημα σταματάει λίγο μετά τον τόπο του δυστυχήματος. Ένας άνδρας και μια γυναίκα και προσπαθούν να δουν τι έχει συμβεί και κατευθύνονται στον τόπο του δυστυχήματος. Λίγα λεπτά αργότερα τα δυο άτομα ξαναμπαίνουν στο όχημα και απομακρύνονται από το σημείο.

«Βγήκε ένα αυτοκίνητο από STOP ο Γιάννης προσπάθησε να το αποφύγει και λόγω της ολισθηρότητας του δρόμου, έχασε τον έλεγχο του δικού του οχήματος και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε άλλο διερχόμενο αμάξι, στο οποίο ήταν δυο επιβαίνοντες, ο ένας κατέληξε. Είμαστε πολύ άσχημα όλοι. Ο Γιάννης δεν έτρεχε. Γύρω στα 50 χιλιόμετρα ήταν. Δεν τρέχει γενικά. Επειδή δεν το ακούμπησε κανείς αυτό το αυτοκίνητο εξαφανίστηκε και τώρα το ψάχνουμε», λένε σύμφωνα με τον Alpha πηγές από το περιβάλλον του τραγουδιστή.

«Τον παρακολουθεί ψυχολόγος, βρίσκεται σε σοκ» μετά το θανατηφόρο τροχαίο, λέει η μητέρα του Γιάννη Ξανθόπουλου

Η μητέρα του τραγουδιστή αποκάλυψε στο «Πάμε Δανάη» πως ο Γιάννης Ξανθόπουλος παρακολουθείται από ψυχολόγο, καθώς βρίσκεται σε κατάσταση σοκ μετά το θανατηφόρο τροχαίο.

«Είναι στο νοσοκομείο. Όταν γίνεται αυτό το πράγμα, πώς να είναι; Πώς να είναι ένα νέο παιδί, που αυτό το πράγμα δεν ξέρουν πώς έγινε; Είναι και ζωντανός. Μίλησε και με τον ψυχολόγο. Πώς να είναι; Δεν είναι εύκολο».

«Χαίρομαι για τον γιο μου, που είναι ζωντανός, αλλά λυπάμαι και για τους άλλους. Στο αυτοκίνητο ήταν μόνος του», είπε η μητέρα του τραγουδιστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments