Ελλάδα

Τροχαίο για τον Γ. Ξανθόπουλο – Ο αδελφός του τραυματία οδηγού του άλλου οχήματος μιλάει για πρώτη φορά

Τροχαίο για τον Γ. Ξανθόπουλο – Ο αδελφός του τραυματία οδηγού του άλλου οχήματος μιλάει για πρώτη φορά

Πηγή Φωτογραφίας: instagram/ giannis_xanthopoulos_official

Σε θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκη ο Γιάννης Ξανθόπουλος. Νεκρός ο 19χρονος οδηγός του οχήματος με το οποίο συγκρούστηκε ο τραγουδιστής, ενώ ο οδηγός του βρίσκεται στο νοσοκομείο

Σε τροχαίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος, τα ξημερώματα της Τρίτης, στις Αχαρνές. Αποτέλεσμα του τροχαίου αυτού ήταν να χάσει τη ζωή του ένας 19χρονος που επέβαινε σε άλλο αυτοκίνητο από αυτό του τραγουδιστή.

View this post on Instagram

A post shared by Giannis Xanthopoulos (@giannis_xanthopoulos_official)

Ειδικότερα, το τροχαίο έγινε στην Δεκελείας, όταν το τζιπ του γνωστού τραγουδιστή που κινούνταν με κατεύθυνση από Βαρυμπόμπη προς Κέντρο Αχαρνών, εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στην αντίθετη λωρίδα, στο οποίο επέβαιναν δύο 19χρονοι, οι οποίοι κατευθύνονταν προς την κάβα όπου εργάζονται.

Μετά τη σύγκρουση το αυτοκίνητο των 19χρονων προσέκρουσε σε κολώνα φωτισμού.

Νεκρός ο 19χρονος συνοδηγός του άλλου αυτοκινήτου

Η σύγκρουση ήταν σφοδρή ο 19χρονος συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου να χάσει τη ζωή του. Οι οδηγοί των δύο αυτοκινήτων, δηλαδή ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος και ο 19χρονος του δεύτερου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

Και οι δύο οδηγοί των οχημάτων συνελήφθησαν και στην συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ πήραν αίμα και από τους δύο για να εντοπίσουν αν έχουν ποσότητα αλκοόλ στο αίμα τους.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ κανείς από τους επιβαίνοντες στα δύο αυτοκίνητα δεν φορούσε ζώνη.

Προανάκριση ενεργείται από το Γ’ Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής. Επίσης, ενώ για τον 19χρονο παραγγέλθηκε νεκροψία-νεκροτομή.

Εμπλέκεται και τρίτο αυτοκίνητο στο τροχαίο

Σύμφωνα με την εκπομπή του Alpha «Tlive», από το περιβάλλον του τραγουδιστή επισημαίνουν πως το τροχαίο συνέβη όταν ένα τρίτο αυτοκίνητο βγήκε από παράπλευρο δρόμο, παραβίασε το STOP και πετάχτηκε μπροστά στο όχημα του Γιάννη Ξανθόπουλου, ο οποίος μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας και συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι δύο νεαροί.

«Ήταν προσεκτικοί στην οδήγηση, δεν έτρεχαν» λένε φίλοι τους, που βρέθηκαν στο σημείο του δυστυχήματος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Γιάννης Ξανθόπουλος σταμάτησε αμέσως να προσφέρει τις πρώτες βοήθειες και να δώσει κατάθεση.

Ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, που παραβίασε το STOP και έκλεισε τον δρόμο στον Γιάννη Ξανθόπουλο, δεν έχει εντοπιστεί, ούτε η γυναίκα συνοδηγός που επέβαινε στο αυτοκίνητό του. Οι Αρχές τους αναζητούν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments