Lifestyle

Το «σ’ αγαπώ» της Μαρίας Σάκκαρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [PIC]

Το «σ’ αγαπώ» της Μαρίας Σάκκαρη στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη [PIC]

Πηγή Φωτογραφίας: seleo.gr

Η Ελληνίδα τεννίστρια μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια νέα κοινή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη

Η Μαρία Σάκκαρη επέλεξε να κάνει την πρώτη της ανάρτηση στα social media, για το 2024, με μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η ίδια και ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης. Οι δυο τους μπορεί να είναι μαζί πάνω από τρία χρόνια αλλά έχουν καταφέρει να διατηρήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Είναι ενδεικτικό ότι η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια και ο γιος του πρωθυπουργού σπάνια δημοσιεύουν κοινά στιγμιότυπα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο ανήμερα της Πρωτοχρονιάς η Μαρία Σάκκαρη έκανε μία εξαίρεση και θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια κοινή φωτογραφία με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, όπου και οι δύο ποζάρουν χαμογελαστοί. Μάλιστα συνόδευσε τη φωτογραφία με τη φράση «I love you».

View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

Η διάσημη αθλήτρια είχε μιλήσει για τις διακρίσεις της στο τένις αλλά και τον αγαπημένο της, Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Αναφερόμενη στα σχόλια για τη σχέση τους, η 28χρονη τόνισε πως δεν την απασχολούν δηλώνοντας: «Όχι, καθόλου. Δεν είναι κάτι που σκέφτηκα ποτέ, δεν είναι κάτι που με ένοιαξε ποτέ. Προτιμώ να χάσω θαυμαστές, παρά να μην έχω τον Κωνσταντίνο στη ζωή μου. Έχει παίξει τόσο σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία μου, έχει κάνει τόσο καλό σε εμένα ως άνθρωπο».

Καλεσμένη του Αντώνη Σρόιτερ και της εκπομπή «Tik Talk» ήταν η Μαρία Σάκκαρη τον Ιούνιο του 2021. Η κορυφαία τενίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε ανοιχτά στην προσωπική της ζωή και στην σχέση της με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

«Πάει ένας χρόνος που γνωριστήκαμε. Με έχει βοηθήσει πολύ. Είναι ένα ιδιαίτερο και ξεχωριστό παιδί. Το έχω πει δεν είναι μυστικό. Ήταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που πήγα καλά στο Roland Garros γιατί περνούσα πολύ διαφορετικά τον ελεύθερο χρόνο μου από ό,τι θα τον περνούσα μόνη μου. Μου μιλούσε, με ηρεμούσε, ήταν πολύ υποστηρικτικός. Λειτούργησε αγχολυτικά. Ήταν η πρώτη φορά που με είδε από κοντά. Όσα τουρνουά κι αν έπαιξα όλον αυτόν τον καιρό, εγώ μακριά κι αυτός στον στρατό, με στήριζε και θέλω να του πω δημόσια ένα μεγάλο “ευχαριστώ”. Μπορώ να μιλάω ώρες ατελείωτες για τον Κωνσταντίνο. Έξι μήνες κρατάει η σχέση μας, η σχέση μου μαζί του είναι εύκολη. Έχουμε παίξει και μαζί τένις…».

«Όταν ήταν στρατό προσπαθούσε να με βλέπει. Του οφείλω ένα τεράστιο ευχαριστώ, και που το λέω τώρα θα με ρωτήσει μετά γιατί με ευχαριστείς δημόσια στην τηλεόραση».

Για την ιδιότητα του και το γεγονός ότι είναι γιος του Πρωθυπουργού, η Μαρία Σάκκαρη τόνισε: «Ο Κωνσταντίνος είναι πάρα πολύ απλό παιδί. Μπορώ να μιλάω ώρες για τον Κωνσταντίνο. Η στήριξή του στο απαιτητικό της ταξίδι στο Roland Garros ήταν κάτι παραπάνω από έμπρακτη».

View this post on Instagram

A post shared by SAKKATTACK (@mariasakkari)

«Παίζει πολύ ωραίο τέννις, έπαιξε και μέσα σε γήπεδο του Roland Garros. Έχει πολύ καλό σερβίς, έχει τύχει να παίξουμε και μαζί και είμαι σίγουρη ότι θα ξανά παίξουμε στο μέλλον», συμπλήρωσε η Μαρία Σάκκαρη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments