Ελλάδα

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο – Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή [vid]

Γιάννης Ξανθόπουλος: Νέο βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο – Η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: glomex.com

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι και στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο

Ένα νέο βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά το θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη ο τραγουδιστής Γιάννης Ξανθόπουλος στο Μενίδι και στοίχισε τη ζωή σε έναν 19χρονο

«Άκουσα το θόρυβο και κινήθηκα προς το συμβάν. Προσπάθησα να βοηθήσω τα παιδιά. Είδα τον τραγουδιστή να έχει συρθεί μόνος του έξω από το αυτοκίνητο. Τα πρώτα λόγια που μου είπε ήταν «κάποιος μου έκλεισε τον δρόμο, δεν ξέρω τι έγινε», δήλωσε στο TLIVE, ο αυτόπτης μάρτυρας που έσπευσε να βοηθήσει τα νεαρά παιδιά.

«Ο τραγουδιστής θα πρέπει να πήγαινε με τουλάχιστον 80 χιλιόμετρα στον δρόμο που είχε όριο τα 50 χιλιόμετρα την ώρα», είπε ο ειδικός εμπειρογνώμονας Γιώργος Καραμέρης, και συνέχισε πως ίσως «αυτός είναι και ο λόγος που ο τραγουδιστής δεν πρόλαβε καν να φρενάρει, γεγονός που προκάλεσε τον τραγικό αυτόν ελιγμό».

Όπως φαίνεται στο βίντεο του Άλφα, το όχημα του τραγουδιστή διασχίζει με ταχύτητα την οδό Δεκελείας. Κατά την διάρκεια της πορείας του, εμφανίζεται ένα τρίτο όχημα από κάθετη οδό, στην οποία υπήρχε πινακίδα με STOP. Ο οδηγός, όμως, του τρίτου οχήματος δεν σταματά, με αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να κάνει ελιγμό για να το αποφύγει και να μπαίνει στο αντίθετο ρεύμα.

Στο αντίθετο, όμως, ρεύμα βρισκόταν ένα λευκό ΙΧ μέσα στο οποίο επέβαιναν δύο νεαροί. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και το όχημα κόπηκε στην μέση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments