Lifestyle

Σίντνεϊ Σουίνι για Αντζελίνα Τζολί: Είναι το απόλυτο είδωλο του στυλ

Σίντνεϊ Σουίνι για Αντζελίνα Τζολί: Είναι το απόλυτο είδωλο του στυλ

Πηγή Φωτογραφίας: SYDNEY SWEENEY ATTENDS THE 2024 VANITY FAIR OSCAR PARTY. PIC: JAMIE MCCARTHY/WIREIMAGE

Η Σίντνεϊ Σουίνι έβαλε στα Όσκαρ το ίδιο φόρεμα που είχε επιλέξει η Αντζελίνα Τζολί το 2004

Η Σίντνεϊ Σουίνι μίλησε για την απόφασή της να βάλει το ίδιο φόρεμα που είχε βάλει η Αντζελίνα Τζολί στα Όσκαρ το 2004.

View this post on Instagram

A post shared by Sydney Sweeney (@sydney_sweeney)

Είκοσι χρόνια αφότου η διάσημη σταρ είχε φορέσει ένα φόρεμα Marc Bouwer στα βραβεία της Ακαδημίας, η ηθοποιός του «Euphoria» αποκάλυψε πώς ένιωσε και γιατί επέλεξε να βάλει το ίδιο ένδυμα, στο Vanity Fair Oscar Party.

Χαρακτηριστικά, δήλωσε στο E! News: «Νομίζω ότι είναι πολύ ωραίο να μπορείς να φοράς τόσο εμβληματικά, όμορφα vintage κομμάτια και η Αντζελίνα είναι ένα είδωλο του στυλ».

Και πρόσθεσε: «Την αγαπώ τόσο πολύ. Είμαι τόσο μεγάλη θαυμάστρια της. Και το να μπορώ να ακολουθήσω τα βήματά της και να τα φορέσω εγώ -όπως το απίστευτο του Marc Bower- ήταν σαν όνειρο. Ήταν καταπληκτικό».

Η ηθοποιός του «White Lotus» ήταν ανάμεσα στους πολλούς αστέρες που παρευρέθηκαν στο πάρτι μετά την απονομή των Όσκαρ στις 10 Μαρτίου.

«Όταν πηγαίνεις σε μια τέτοια εκδήλωση, τους συναντάς όλους και όλες», σημείωσε η Σουίνι και συνέχισε: «και πέφτει διαρκώς το σαγόνι σου από το σοκ».

Η Σίντνεϊ Σουίνι έβαλε στα Όσκαρ το ίδιο φόρεμα που είχε επιλέξει η Αντζελίνα Τζολί το 2004

Η Σίντνεϊ Σουίνι έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτι μετά τα Όσκαρ. Το πιο διάσημο πάρτι που πραγματοποιείται μετά την τελετή των Όσκαρ, είναι αυτό του Vanity Fair.

Κάθε χρόνο παρευρίσκονται όχι μόνο οι υποψήφιοι και οι νικητές, αλλά και τα μεγαλύτερα ονόματα της βιομηχανίας του θεάματος. Μοντέλα, ηθοποιοί, τραγουδιστές και τηλεοπτικοί παρουσιαστές δίνουν το «παρών» στη λαμπερή εκδήλωση.

Φέτος, ανάμεσα στα ονόματα που παρευρέθηκαν για να διασκεδάσουν ήταν η Κιμ Καρντάσιαν, o Κρις Χέμσγουορθ, η Σίντνεϊ Σουίνι, η Μάργκοτ Ρόμπι, η Τζένιφερ Λόρενς και ο Μάρτιν Σκορσέζε. Φυσικά, δεν έλειπαν και μερικοί από τους νικητές των μεγάλων βραβείων, όπως η Έμα Στόουν (Α’ Γυναικείο), ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ (Β’ Ανδρικό) και η Μπίλι Άιλις (Πρωτότυπο Τραγούδι).

View this post on Instagram

A post shared by MTV UK (@mtvuk)

Η ηθοποιός του «Euphoria» πόζαρε στο Vanity Fair Oscars Party το βράδυ της Κυριακής, με το ίδιο φόρεμα Marc Bouwer που είχε φορέσει η Αντζελίνα Τζολί στην τελετή βραβείων πριν από 20 χρόνια.Η πρωταγωνίστρια του «Anyone But You» φόρεσε στον λαιμό της ένα διαμαντένιο κολιέ από τη Messika, παρόμοιο με τα κοσμήματα που φορούσε η Τζολί. Το αξεσουάρ της ήταν το ίδιο μεταξένιο ύφασμα που είχε τυλίξει η Τζολί γύρω από τα χέρια της, αλλά η Σουίνι επέλεξε ένα καρέ κούρεμα, αντί για το μακρύ μαλλί της Τζολί.Το φόρεμα είναι φόρος τιμής σε εκείνο που είχε φορέσει η Μέριλυν Μονρό στο «7 Χρόνια Φαγούρας», σε μία από τις πιο διάσημες σκηνές στην ιστορία του κινηματογράφου, όπου η σταρ κάθεται πάνω σε ένα φρεάτιο και ο αέρας ανασηκώνει το φόρεμά της, αφήνοντας να φανούν τα πόδια της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments