Lifestyle

Ηλίας Μπόγδανος: «Βλέπω τη σύντροφό μου με νυφικό και κάνω πλάνα» [vid]

Ηλίας Μπόγδανος: «Βλέπω τη σύντροφό μου με νυφικό και κάνω πλάνα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Ilias Bogdanos

Ηλίας Μπόγδανος: «Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετική μητέρα, επειδή μεγάλωσε σε μια επίσης απίστευτα όμορφη οικογένεια που τους εκτιμώ και τους αγαπάω πάρα πολύ»

Ο Ηλίας Μπόγδανος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, αλλά και το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε γάμο, στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ilias Bogdanos (@iliasbogdanos)

Αρχικά, ανέφερε για τη συμπεριφορά του όταν ήταν πιο νέος: «Πάντα ήμουν στα “κάγκελα”, πάντα ενεργός, κοινωνικός πάρα πολύ στο σχολείο. Πάντα ήμουν κοινωνικός ζωηρός με το γυναικείο φύλο, αλλά πάντα διακριτικά και ντροπαλά».

Όσον αφορά στη σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ο τραγουδιστής σημείωσε: «Η Αλεξάνδρα πήγαινε σχολείο όταν γνωριστήκαμε. Ήταν στην Τρίτη Λυκείου, και πήγαινε σε ένα σχολείο που ήταν δίπλα από τη σχολή που σπούδαζα τότε. Υπήρχε ένα πολύ ωραίο κλίμα, ένα “γειά τι κάνεις, σήμερα έφερε καφέδες, σου έφερα κι εσένα”. Θεωρώ ότι τα επόμενα χρόνια έχουμε και οι δυο τις βλέψεις να κάνουμε το επόμενο βήμα, όταν έρθει η ώρα θα το μάθετε».

Επίσης, πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι θα είναι εξαιρετική μητέρα, επειδή μεγάλωσε σε μια επίσης απίστευτα όμορφη οικογένεια που τους εκτιμώ και τους αγαπάω πάρα πολύ, και βλέπω πως μπορεί να είναι το μέλλον με την Αλεξάνδρα ως μητέρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments