Trash

Τα πιο κομψά σακάκια της άνοιξης που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Τα πιο κομψά σακάκια της άνοιξης που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου

Πηγή Φωτογραφίας: Struttin' it: Model extraordinaire Gigi Hadid, 24, rocked a very '80s look on Monday evening, as she headed out to meet friends in the East Village/dailymail.co.uk

Ένα καλοραμμένο σακάκι είναι η επιτομή του στιλ για κάθε γυναίκα ενώ είναι ξεκάθαρα σύμβολο του power dressing.

Blazer, ένα κομμάτι δανεισμένο από την αντρική γκαρνταρόμπα που έχει ενσωματωθεί στα βασικά κομμάτια μας και ανάλογα με το σχέδιο του, δίνει το ύφος που θέλουμε στα σύνολά μας. Ένα oversized στολίζει τα πιο μοντέρνα και χαλαρά outfits και προσφέρει μια ανεπιτήδευτη εικόνα, ενώ ένα στενό με τονισμένη μέση δίνει μια ρετρό θηλυκότητα που θυμίζει την πολυτέλεια του New look του Christian Dior. Τα πουκάμισα χωρίς γιακά που έχουν τις αναφορές τους στη δεκαετία του ’80 και των 90s, ισορροπούν ανάμεσα στο vintage και το μοντέρνο.

View this post on Instagram

A post shared by The Wom Beauty & Fashion (@thewombeauty)

Οι επιλογές στη σιλουέτα είναι πολλές και οι δυνατότητες να αναβαθμίσετε την γκαρνταρόμπα σας ακόμη περισσότερες. Οversized, boxy, cropped, εφαρμοστά μονόχρωμα, καρό, εμπριμέ, όλα είναι απαραίτητα και ένα δεν είναι ποτέ αρκετό. Η μονοχρωμία ωστόσο είναι η πρώτη μας επιλογή για διαχρονική χρήση, ανεξάρτητα από τάσεις που έρχονται και παρέρχονται.

View this post on Instagram

A post shared by bystyleluxe (@bystyleluxe)

Μείνετε σε ουδέτερα χρώματα όπως το μαύρο, μπεζ, καφέ, και καμηλό και τα κλασικά patterns όπως οι κομψές ρίγες και το διαχρονικό καρό ή ενδώστε σε πιο εκκεντρικα σχέδια και χρώματα όπως ένα φλούο.

View this post on Instagram

A post shared by Petra (@petrajagodich)

Μπορούν να φορεθούν όλα, από το πρωί έως το βράδυ, ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους και κάθε ηλικία. Συνδυάστε τα με το τζιν σας, την πλισέ φούστα σας, ή φορέστε τα ακόμη και μόνα τους σαν φόρεμα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments