Lifestyle

Αρίνα Σαμπαλένκα: Ξελύνεται το κουβάρι με τον θάνατο του συντρόφου της – Δεν ήμασταν πια μαζί

Αρίνα Σαμπαλένκα: Ξελύνεται το κουβάρι με τον θάνατο του συντρόφου της – Δεν ήμασταν πια μαζί

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ SALAVET JULAJEVA

Πένθος για την Αρίνα Σαμπαλένκα: Προπονήθηκε με μαύρα στο Μαϊάμι μετά τον θάνατο του συντρόφου της

Την πρώτη της δήλωση για τον θάνατο του συντρόφου της Κονσταντίν Κολτσόφ έκανε το νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο γυναικείο τένις, Αρίνα Σαμπαλένκα, περιπλέκοντας ακόμα περισσότερο το θρίλερ για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του ο 42χρονος Λευκορώσος.

Στην ανάρτησή της στο Instagram η Σαμπαλένκα αποκάλυψε ότι δεν ήταν πλέον ζευγάρι με τον Κολτσόφ, χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες, δηλώνοντας, ωστόσο, «είμαι συντετριμμένη» για τον θάνατό του.

«Ο θάνατος του Κονσταντίν είναι μια αδιανόητη τραγωδία και μολονότι δεν ήμασταν πια μαζί, είμαι συντετριμμένη. Παρακαλώ σεβαστείτε τις στιγμές που περνάμε και εγώ και η οικογένειά του σε αυτές τις δύσκολες στιγμές» έγραψε στο Instagram η Σαμπαλένκα.

H ανάρτηση της Σαμπαλένκα ήρθε λίγες ώρες μετά την δήλωση της πρώην συζύγου του Κολτσόφ ότι ο θάνατος του δεν είναι αυτοκτονία, όπως είχαν αναφέρει αστυνομικοί στη Φλόριντα, αλλά ατύχημα που προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ του 42χρονου.

Ο Λευκορώσος πρώην επαγγελματίας παίκτης του χόκεϊ, ο οποίος έχει τρία παιδιά με την πρώην σύζυγό του Γιούλιγια Μιχαήλοβα, πιστεύεται ότι συνόδευε τη Σαμπαλένκα καθώς προετοιμαζόταν για το Miami Open, όπου αγωνίζεται την Παρασκευή.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ότι η Μιχαήλοβα δήλωσε ότι ο πρώην σύζυγός της «πολύ πιθανό να ήταν μεθυσμένος» πριν από τη μοιραία πτώση. «Δυστυχώς, οι παίκτες του χόκεϊ είναι μερικές φορές ένοχοι για αυτό», είπε.

Πρόσθεσε ότι στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του βρέθηκαν μπουκάλια με αλκοόλ και ότι οι αστυνομικοί δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν κάποιο σημείωμα αυτοκτονίας.

Είπε ακόμη ότι η πρόσφατη συμπεριφορά του δεν έδειχνε, κατά την άποψή της, ότι ετοιμαζόταν να βάλει τέλος στη ζωή του. Αποκάλυψε μάλιστα ότι ακόμη είχε πρόσβαση στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο.

«Ο Κωνσταντίν είχε κλείσει διαμερίσματα σε διαφορετική τοποθεσία. Αγορές που πλήρωσε αλλά δεν παρέλαβε ακόμη. Νοίκιασε ένα αυτοκίνητο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Δηλαδή, δεν είχε πρόθεση να πεθάνει. Τα πάντα, βέβαια, μπορεί να περάσουν από το μυαλό σου, αλλά δεν υπήρχε κανένα σημάδι τραγωδίας».

Η πρώην σύζυγος είπε ακόμη τα παιδιά τους (τρία αγόρια, 18, 16 και 5 ετών) προσπαθούν να συμβιβαστούν με τον θάνατο του πατέρα τους. Κληρονόμος της περιουσίας του Κολτσόφ είναι ο μεγαλύτερος γιος του.

Για τη σχέση του με τη Σαμπαλένκα, η Μιχάληλοβα δήλωσε ότι είναι «καλό κορίτσι που φέρθηκε καλά στα παιδιά μου».

Διαφορετική εκδοχή έχει δώσει ο ο πρώτος προπονητής του Κολτσόφ, ο Βλάντισλαβ Ασταπένκο, ο οποίος πιστεύει ότι ο θάνατος του 42χρονου σχετίζεται με οικογενειακά προβλήματα. «Είχε μια διαφωνία, είναι οικογενειακό το πρόβλημα. Δεν μπορώ να το καταλάβω εγώ ο ίδιος, είναι πολύ δύσκολο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments