Trash

Τι έχει «πειράξει» πάνω της η Μέγκαν Φοξ – Έκανε το μεγαλύτερο στήθος

Τι έχει «πειράξει» πάνω της η Μέγκαν Φοξ – Έκανε το μεγαλύτερο στήθος

Πηγή Φωτογραφίας: Megan Fox opened up about the plastic surgery she's had in a new interview./ FOXNEWS.COM

Μιλώντας για το πλούσιο στήθος της πάνω στο λεπτό σώμα της, η Μέγκαν Φοξ είπε: «Το στήθος μου ήταν ψεύτικο από τότε που ήμουν 21 ή 22 ετών. Το έφτιαξα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο Transformers. Αλλά το είχα κάνει συντηρητικά»

Η Μέγκαν Φοξ έσπασε, επιτέλους, τη σιωπή της για τις πολλές και διάφορες πλαστικές επεμβάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί και αποκάλυψε τι άλλο σκοπεύει να «πειράξει» πάνω της.

Για πολλά χρόνια, η 37χρονη σταρ των Transformers μπερδεύει τους θαυμαστές της με τη συνεχώς μεταβαλλόμενη εμφάνισή της, αλλά παραμένει σιωπηλή, ενώ οι φήμες οργιάζουν.

Συγκεκριμένα, η δραματικά διαφορετική εμφάνισή της σε ένα after party του Super Bowl τον περασμένο μήνα οδήγησε σε ένα ξέφρενο «γαϊτανάκι» εικασιών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το τι είχε «πειράξει» πρόσφατα, με πλαστικούς χειρουργούς να πιστεύουν ότι είχε κάνει πλαστική στη μύτη, ανύψωση φρυδιών, ενώ είχε βάλει και fillers στα μάγουλα.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Τι έχει «πειράξει» πάνω της η Μέγκαν Φοξ

Τώρα, η μητέρα τριών παιδιών αποφάσισε να ξεκαθαρίσει σε ποιες αισθητικές επεμβάσεις έχει υποβληθεί – συμπεριλαμβανομένου ενός ποσού, ύψους 30.000 δολαρίων, για τα «μεγαλύτερα στήθη που θα μπορούσαν να χωρέσουν στο σώμα μου».

Η Μέγκαν Φοξ απέρριψε τις φήμες για άλλες διαδικασίες, επιμένοντας ότι δεν θα αφαιρούσε ποτέ λίπος από το σώμα της, επειδή είναι πολύ αδύνατη, ενώ αποκάλυψε τι θέλει να κάνει στο μέλλον πάνω της.

Παρά το ότι παραδέχτηκε ότι αγαπά τα αποτελέσματα της χειρουργικής επέμβασης και θέλει να τη θεωρούν «φρικιό του τσίρκου», ομολόγησε ότι απέφευγε πολλές κοινές επεμβάσεις, επειδή φοβάται ότι μπορεί να πεθάνει από τη γενική αναισθησία.

Μιλώντας στο podcast «Call Her Daddy», αποκάλυψε τι είχε κάνει στο πρόσωπό της, όπως fillers και μπότοξ αλλά όχι λίφτινγκ ή νήματα, μια μη χειρουργική διαδικασία που έχει σχεδιαστεί για να ανορθώνει το χαλαρό δέρμα και να τονώνει την παραγωγή κολλαγόνου.

Η ίδια εξήγησε: «Δεν έχω κάνει ποτέ λίφτινγκ οποιουδήποτε είδους, κανένα πλάγιο λίφτινγκ φρυδιών, αν και θα ήθελα! Ούτε κανονικό λίφτινγκ φρυδιών, δεν έχω κάνει ποτέ νήματα. Αυτό δεν οφείλεται σε κάποιο ηθικό στοιχείο, απλά δεν πιστεύω ότι λειτουργούν και επίσης φοβάμαι ότι θα φαίνονται πολύ όταν χρειαστεί να κάνω λίφτινγκ».

«Μπαίνω πολύ στον πειρασμό να πάω να μου τραβήξουν τα φρύδια μέχρι το τέλος [πίσω]. Θέλω αυτό το βλέμμα. Φαίνεται διασκεδαστικό και μπορείτε να το κάνετε σε ένα μεσημεριανό διάλειμμα και καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο δελεαστικό», πρόσθεσε.

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Η Μέγκαν Φοξ συνέχισε απορρίπτοντας τις φήμες ότι είχε κάνει αφαίρεση στοματικού λίπους (αδυνάτισμα μάγουλων)​​, εξηγώντας:

«Δεν το έκανα ποτέ αυτό, δεν θα αφαιρέσω ποτέ λίπος. Είμαι πολύ αδύνατος άνθρωπος, δεν έχω αρκετό σωματικό λίπος ή λίπος στο πρόσωπό μου, επομένως θα βάζω μόνο λίπος.

Δεν θα αφαιρέσω ποτέ το λίπος, κάτι που με οδηγεί στο ότι δεν έχω κάνει ποτέ λιποαναρρόφηση ή διαμόρφωση περιγράμματος σώματος ή κάτι παρόμοιο».

Τι είπε η Μέγκαν Φοξ για το πληθωρικό στήθος της

Μιλώντας για το πλούσιο στήθος της πάνω στο λεπτό σώμα της, η Μέγκαν Φοξ είπε: «Το στήθος μου ήταν ψεύτικο από τότε που ήμουν 21 ή 22 ετών. Το έφτιαξα ανάμεσα στο πρώτο και το δεύτερο Transformers. Αλλά το είχα κάνει συντηρητικά».

«Πάντα ήθελα μεγάλο στήθος. Τα ξαναέφτιαξα αφού τελείωσα τον θηλασμό των παιδιών μου», πρόσθεσε. «Τότε έπρεπε να τα ξανακάνω, γιατί δεν είχα αρκετό σωματικό λίπος για να το κρύψω – μπορούσες να δεις τον κυματισμό των εμφυτευμάτων».

Η Μέγκαν συνέχισε: «Δεν μου αρέσει η χειρουργική επέμβαση -το σώμα μου δεν αντιδρά καλά στη γενική αναισθησία- και έτσι όταν πηγαίνω να κάνω μια χειρουργική επέμβαση είναι πολύ μεγάλη υπόθεση».

«Είπα: Κοίτα, αν είναι να με κοιμίσεις και να είμαι άρρωστη για δύο μήνες από τη γενική αναισθησία… καλύτερα να ξυπνήσω με τα μεγαλύτερα στήθη που μπορείς να χωρέσεις στο σώμα μου».

View this post on Instagram

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Τι θέλει να αλλάξει στο σώμα της

Η Μέγκαν Φοξ αποκάλυψε στη συνέχεια ότι θέλει μεγαλύτερο ποπό, αν και δεν είναι δυνατόν προς το παρόν, επειδή είναι αδύνατη. Ερωτηθείσα αν είχε κάνει Brazilian Bum Lift ή εμφυτεύματα είπε: «Αν μπορούσα, θα το έκανα. Δεν έχω το επιπλέον σωματικό λίπος. Είσαι μελανιασμένος για μια αιωνιότητα. Αν ήταν να το κάνω, αν πρόκειται να επιβιώσω από αυτή τη χειρουργική επέμβαση, θα μου δώσετε έναν κ@@@ που είναι σαν ανωμαλία!» ενώ πρόσθεσε ότι θέλει να την κοιτούν και να τη θεωρούν «φρικιό του τσίρκου».

Πρόσφατα, η Μέγκαν Φοξ κατηγορήθηκε ότι ήταν «ξενοφοβική», ενώ προσπαθούσε να υπερασπιστεί τη νέα της εμφάνιση που σοκάρει, παρομοιάζοντας τον εαυτό της σε μια φωτογραφία με μια «φουσκωτή ουκρανική κούκλα». Ωστόσο, στη συνέχεια ισχυρίστηκε περήφανα ότι «στην πραγματικότητα» μοιάζει με μια «σούπερ ακριβή, αληθινή κούκλα του σεξ από σιλικόνη», από την Ιαπωνία.

Η Μέγκαν Φοξ είχε παραδεχτεί στο παρελθόν ότι είναι πολύ «ανασφαλής» για την εμφάνισή της. «Τα μαλλιά μου είναι καλά. Το χρώμα των ματιών μου είναι καλό, προφανώς. Αλλά είμαι πολύ κοντή. Γενικά, δεν είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το όλο θέμα. Ποτέ δεν πιστεύω ότι αξίζω κάτι. Έχω ένα άρρωστο συναίσθημα ότι με κοροϊδεύουν όλη την ώρα. Έχω απέχθεια για τον εαυτό μου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments