Lifestyle

Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα με σόκαρε, “με έχασα”, δεν ήμουν προετοιμασμένη»

Λένα Δροσάκη: «Η μητρότητα με σόκαρε, “με έχασα”, δεν ήμουν προετοιμασμένη»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ lenakidrs

Λένα Δροσάκη: «Όταν χώρισα ήταν λογικό να θέλουν να μάθουν, αλλά είναι εισβολή σε μια στιγμή που πονάς»

Η Λένα Δροσάκη μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τη μητρότητα, τις ισορροπίες που δυσκολεύτηκε να βρει όταν γεννήθηκε ο γιος της και τους γονείς της.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs)

Αναφερόμενη στην ζωή της μετά το τέλος των γυρισμάτων του Πρώτος από εμάς είπε:

«Είναι μια καλή περίοδος γιατί έχω χρόνο για να κάνω ”δικά μου” και όταν παίρνω τον Αναστάση από το σχολείο κάνουμε ”τα δικά του”.

Από όταν μπήκε το παιδί στη ζωή μου είμαι ένα τσικ παραπάνω alert να είμαι παρούσα στη ζωή του. Στο μυαλό μου τριγυρνούν σκέψεις τι κάνει το παιδί μου όταν δεν είμαι μαζί του. Σκέφτομαι αν θα σταματήσει ποτέ αυτό, δεν θα σταματήσει αλλά θα ελαττωθεί.

Η μητρότητα με σόκαρε, ”με έχασα”, δεν ήμουν προετοιμασμένη για αυτό, δεν ήξερα τι σημαίνει. Δεν είχα ιδέα τι θα πει ένας άνθρωπος να εξαρτάται αποκλειστικά από εσένα. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου και ακόμα υπάρχουν κάποια κομματάκια δικά μου που θέλω να επαναφέρω» ανέφερε.

«Στην εγκυμοσύνη πήρα 40 κιλά, είχα ένα πρόβλημα υγείας και έκανα ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο. Άργησε πολύ το σώμα μου να ηρεμήσει από τη γέννα και την εγκυμοσύνη.

View this post on Instagram

A post shared by Lena Drosaki (@lenakidrs)

Είμαι πολύ τυχερή, έχω τη μαμά μου, τον μπαμπά μου, τον αδελφό μου και βοηθούν στο μεγάλωμα του γιου μου και παίρνει πολλή αγάπη. Οι γονείς μου ήρθαν από την Πάτρα στην Αθήνα για να με βοηθήσουν με τον γιο μου. Τώρα που έγινα μητέρα, κατάλαβα πάρα πολλά και ”μαλάκωσε” μέσα μου η συμπεριφορά μου στη μητέρα μου. Ήμουν πολύ δύσκολο παιδί».

«Όταν ήρθε ο χωρισμός, ήταν πάρα πολύ λογικό να θέλουν να μάθουν. Όταν είναι κάτι δύσκολο δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς και πώς να απαντήσεις. Είναι σαν μια εισβολή σε κάποια στιγμή της ζωής σου που πονάς», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments