Πολιτική

Φλωρίδης «αδειάζει» Καραμανλή – «Εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές»

Φλωρίδης «αδειάζει» Καραμανλή – «Εγώ δεν θα έβαζα υποψηφιότητα στις εκλογές»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο υπουργός Δικαιοσύνης πήρε τη σκυτάλη των επιθέσεων κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ

Ο υπουργός Δικαιοσύνης πήρε τη σκυτάλη των επιθέσεων κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών και Υποδομών της ΝΔ

Εντείνονται οι επιθέσεις και τα «αδειάσματα» στον Κώστα Καραμανλή από γαλάζια στελέχη με τη σκυτάλη να παίρνει σήμερα Παρασκευή (22/3) ο Γιώργος Φλωρίδης.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης μιλώντας στον ΑΝΤ1, ανέφερε ότι εάν ήταν ο ίδιος στη θέση του Κώστα Καραμανλή δεν θα έβαζε υποψηφιότητα στις εκλογές, επικρίνοντας έτσι τη στάση του πρώην υπουργού Μεταφορών που μετά την τραγωδία στα Τέμπη επέλεξε να μην αφήσει τη βουλευτική έδρα αλλά να ανανεώσει τη θητεία του.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι στιγμής δύο γαλάζιοι βουλευτές έχουν επιτεθεί κατά του Κώστα Καραμανλή ένα χρόνο μετά την εθνική τραγωδία στα Τέμπη.

Ο πρώτος ήταν ο βουλευτής της ΝΔ Λευτέρης Κτιστάκης ο οποίος δήλωσε ότι εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή θα είχε παραιτηθεί από την υπουργική ασυλία και ο δεύτερο ο γαλάζιος βουλευτής Γιώργος Σταμάτης ο οποίος είπε επί λέξει ότι εάν ήταν στη θέση του Κώστα Καραμανλή: «Μπορεί να είχα αυτοκτονήσει αν μου είχε συμβεί αυτό. Εγώ δεν θα το άντεχα. Είναι ξεκάθαρο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments