Ελλάδα

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Ομαλά εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Πηγή Φωτογραφίας: ΔΙΟΔΙΑ ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ ΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΕ ΒΥΤΙΟΦΟΡΟ ΜΕ ΓΚΑΖΙ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΑΘΗΝΩΝ- ΚΟΡΥΝΘΟΥ (ΣΩΤΗΡΗΑΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

Περισσότερα από 82.000 οχήματα έφυγαν από την Αττική - Αναλυτικά τα μέτρα της Τροχαίας

Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται η έξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της 25ης Μαρτίου με τα οχήματα να κινούνται με σταθερή ροή τόσο στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου όσο και στην Αθηνών-Λαμίας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας, από τις 6.00 το πρωί της Παρασκευής έως τις 6.00 το πρωί του Σαββάτου έφυγαν από την Αττική 82.027 οχήματα. Συγκεκριμένα 37.311 οχήματα έφυγαν από την Αθηνών-Λαμίας και 44.716 από την Αθηνών-Κορίνθου.

Υπενθυμίζεται ότι έως και την 25η Μαρτίου η Ελληνική Αστυνομία έχει λάβει αυξημένα τροχονομικά στο σύνολο του οδικού δικτύου της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Καθ’ όλη τη διάρκεια εφαρμογής των μέτρων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα, τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης. Συγκεκριμένα, έχουν διατεθεί περιπολικά, μοτοσικλέτες και συμβατικά οχήματα, με το ανάλογο προσωπικό και εξοπλισμό για την αποτελεσματική αστυνόμευση των οδικών δικτύων.

Τέλος, την Δευτέρα 25η Μαρτίου θα ισχύει για το ρεύμα εισόδου από τις 15:00 έως τις 21:00 απαγόρευση κίνησης των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments