Διεθνή

Συνεχής ενημέρωση Πούτιν «από τα πρώτα λεπτά» της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus

Συνεχής ενημέρωση Πούτιν «από τα πρώτα λεπτά» της επίθεσης στον συναυλιακό χώρο Crocus

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται "συνεχώς" και "από τα πρώτα λεπτά" για τη φονική επίθεση 

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται "συνεχώς" και "από τα πρώτα λεπτά" για τη φονική επίθεση 

Ο πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν ενημερώνεται “συνεχώς” και “από τα πρώτα λεπτά” για τη φονική επίθεση που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα το βράδυ σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός του.

Από τα πρώτα λεπτά του περιστατικού στο Crocus City Hall, ο πρόεδρος ενημερώθηκε ότι είχαν αρχίσει πυροβολισμοί. Ο πρόεδρος ενημερώνεται συνεχώς από όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες για το τι συμβαίνει και τα μέτρα που λαμβάνονται“, δήλωσε ο Ντμίτρι Πεσκόφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.

«Θα καταστρέψουμε τους Ουκρανούς ηγέτες»

Ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ διαβεβαίωσε σήμερα ότι η χώρα του θα “καταστρέψει” τους Ουκρανούς ηγέτες, εάν αποδειχθεί ότι ευθύνονται για την αιματηρή επίθεση σε αίθουσα συναυλιών στα προάστια της Μόσχας.

Εάν αποδειχθεί ότι είναι τρομοκράτες του καθεστώτος του Κιέβου… πρέπει όλοι τους να βρεθούν και να καταστραφούν ανελέητα ως τρομοκράτες. Συμπεριλαμβανομένων των ηγετών του κράτους που διέπραξε μια τέτοια ωμότητα“, δήλωσε ο Μεντβέντεφ, ο οποίος είναι επίσης δεύτερος στην ιεραρχία του ρωσικού συμβουλίου ασφαλείας, σε μήνυμά του στο Telegram.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments