Αθλητισμός

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό! Επιστρέφει στις προπονήσεις

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό! Επιστρέφει στις προπονήσεις

Πηγή Φωτογραφίας: [363775] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μπαίνει από βδομάδα στις προπονήσεις και διατηρεί πιθανότητες να είναι ακόμα και βασικός στο ντέρμπι της επόμενης Κυριακής με τον ΠΑΟΚ

Ο Τιν Γεντβάι στις 22/2 αντικαταστάθηκε στο 57ο λεπτό του δεύτερου ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ έχοντας υποστεί μυϊκό τραυματισμό και έκτοτε παρέμεινε στα… πιτς, χάνοντας τις αναμετρήσεις του Τριφυλλιού με Πανσερραϊκό, Λαμία, Κηφισιά, Άρη και ΟΦΗ.

Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός του Παναθηναϊκού, ωστόσο ανεβάζει καθημερινά στροφές και είναι έτοιμος να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάνοντας αγώνα δρόμου για να προλάβει το κρίσιμο ντέρμπι των «πράσινων» με τον ΠΑΟΚ στην Λεωφόρο την Κυριακή 31/3.

Ο Γεντβάι θα δοκιμάσει να μπει σε φουλ ρυθμούς από την Τετάρτη ή την Πέμπτη και αν καταφέρει να βγάλει το πλήρες προπονητικό πρόγραμμα, θα θέσει σοβαρή υποψηφιότητα για να βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο.

Έτσι, ο Κροάτης έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του είναι πολύ πιθανό να κάνει την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ στην αποστολή του Τριφυλλιού μετά από καιρό θα βρίσκεται και ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς που επέστρεψε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments