Ελλάδα

25η Μαρτίου: Παρέλασαν 1.500 μαθητές από 230 σχολεία [vid]

25η Μαρτίου: Παρέλασαν 1.500 μαθητές από 230 σχολεία [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [368244] ΜΑΘΗΤΙΚΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Παρέλασαν 1.500 μαθητές από 230 σχολεία - Κατατέθηκαν στεφάνια από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη

Ολοκληρώθηκε λίγο μετά τις 12:00 η μαθητική παρέλαση με αφορμή της εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στο κέντρο της Αθήνας. Υπενθυμίζεται ότι αύριο Δευτέρα 25 Μαρτίου πραγματοποιείται η στρατιωτική παρέλαση.

Παρέλασαν 1.500 μαθητές από 230 σχολεία. Νωρίτερα, κατατέθηκαν στεφάνια από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη.

Οι μαθητές που παρέλασαν χάρισαν όμορφες εικόνες. Από νωρίς το πρωί, οι μαθητές και οι δάσκαλοι είχαν συγκεντρωθεί για την καθιερωμένη παρέλαση, ενώ γονείς και συγγενείς είχαν λάβει θέσεις για να παρακολουθήσουν τα παιδιά τους.

Οι μαθητές φορούσαν τα καθιερωμένα μπλε-λευκά ρούχα ή παραδοσιακές στολές με αφορμή τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου. Σύμμαχος στην φετινή παρέλαση ήταν ο καιρός που ήταν ηλιόλουστος και η θερμοκρασία υψηλή.

«Η σημερινή παρέλαση μας διδάσκει πολλά. Με πίστη και σθένος μπορούμε να πετύχουμε πολλά» δήλωσε ο υπουργός Παιδείας, Κυριάκος Πιερρακάκης μετά την παρέλαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments