Διεθνή

“I love Truth Social ” δηλώνει ο Τραμπ μία ημέρα μετά την πτώση της μετοχής της DWAC

“I love Truth Social ” δηλώνει ο Τραμπ μία ημέρα μετά την πτώση της μετοχής της DWAC

Πηγή Φωτογραφίας: Former U.S. President Donald Trump gestures as he speaks during the Conservative Political Action Conference (CPAC) in Orlando, Florida, U.S. February 26, 2022. REUTERS/Octavio Jones

Οι μετοχές της DWAC έκλεισαν το απόγευμα της Παρασκευής στα 36,94 δολάρια ανά μετοχή.

Το Σάββατο ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε στους πολυάριθμους διαδικτυακούς οπαδούς του: “I LOVE TRUTH SOCIAL” – αλλά οι μέτοχοι της νέας συγχωνευμένης εταιρείας στην οποία θα ανήκει αυτή η εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης μπορεί να μην αισθάνονται το ίδιο καλά μετά την απότομη πτώση της τιμής της την προηγούμενη ημέρα.

Η εταιρεία “βιτρίνα” Digital World Acquisition Corp. είδε την τιμή της μετοχής της να σημειώνει βουτιά σχεδόν 14% σε διάστημα λίγων ωρών μετά την έγκριση από τους μετόχους της το πρωί της Παρασκευής για τη συγχώνευση με την εταιρεία μέσων κοινωνικής δικτύωσης του πρώην προέδρου ώστε να εισαχθεί στο χρηματιστήριο.

Εάν η πτώση αυτή επιταχυνθεί τις επόμενες εβδομάδες, η αξία του πλειοψηφικού μεριδίου του Τραμπ στη νέα συγχωνευμένη εταιρεία, με την ονομασία Trump Media, θα μπορούσε να είναι ελαφρώς χαμηλότερη από τα 3 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου που υπολογίζονταν πριν από την υπογραφή της συμφωνίας από τους μετόχους την Παρασκευή.

Η μετοχή της DWAC, η οποία έφθασε στο υψηλό 52 εβδομάδων των 58,72 δολαρίων ανά μετοχή στις 23 Ιανουαρίου, καθώς η επί μακρόν καθυστερημένη συγχώνευση φαινόταν ότι θα πραγματοποιηθεί με αυξημένες προοπτικές, είχε πέσει στα 44,20 δολάρια ανά μετοχή κατά το άνοιγμα των συναλλαγών το πρωί της Παρασκευής, λίγο πριν από την ψηφοφορία των μετόχων.

Οι μετοχές της DWAC έκλεισαν το απόγευμα της Παρασκευής στα 36,94 δολάρια ανά μετοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments