Διεθνή

Μόσχα: Αυτοί είναι οι δύο από τους 4 υπόπτους – Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη

Μόσχα: Αυτοί είναι οι δύο από τους 4 υπόπτους – Αντιμέτωποι με ισόβια κάθειρξη

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter//Ποινή ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζουν δύο από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες

Ποινή ισόβιας κάθειρξης αντιμετωπίζουν δύο από τους συλληφθέντες που κατηγορούνται για την τρομοκρατική επίθεση στο Crocus City Hall στη Μόσχα.

Το περιφερειακό δικαστήριο του Μπασμάνι στη Μόσχα απεφάνθη ότι ο πρώτος ύποπτος για την πολύνεκρη επίθεση στην αίθουσα συναυλιών Crocus City Hall πρέπει να τεθεί υπό κράτηση τουλάχιστον για δύο μήνες εν αναμονή της δίκης, μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax επικαλούμενο το δικαστήριο.

Το δικαστήριο, που απήγγειλε κατηγορίες στους δύο υπόπτους για την επίθεση τους κατονόμασε ως Νταλερντζόν Μπαρότοβιτς Μιρζόγιεφ και Σαϊντακράμι Μουροντάλι Ρασαμπαλιζόντα.

Ο ένας από τους δύο, που φέρεται να είναι γεννημένος στο Τατζικιστάν, παραδέχθηκε πλήρως την ενοχή του.

Συνολικά, οι ρωσικές αρχές έχουν ανακοινώσει τη σύλληψη 11 ατόμων, εκ των οποίων τέσσερις δράστες, σε σχέση με την επίθεση αυτή.

Με δεμένα μάτια για ανάκριση οι συλληφθέντες για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα 

Mε δεμένα μάτια οδηγούνται οι συλληφθέντες, σε κτίριο για ανάκριση, όπως φαίνεται σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Στο βίντεο φαίνονται οι ύποπτοι να κρατούνται από φρουρούς ασφαλείας ενώ τους βγάζουν από φορτηγά και τους μεταφέρουν για ανάκριση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments