Lifestyle

Καρακάση: «Στις σχολικές παρελάσεις υπήρχε ρατσιστική διάθεση, με έκοβαν λόγω ύψους και πάχους»

Καρακάση: «Στις σχολικές παρελάσεις υπήρχε ρατσιστική διάθεση, με έκοβαν λόγω ύψους και πάχους»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Eleni Karakasi

Καρακάση: «Μου προέκυψε ινομυαλγία, με βοήθησαν τα ιατρεία πόνου»

Καλεσμένη στην εκπομπή, Δύο στις 10, παραχώρησε συνέντευξη η Ελένη Καρακάκη και μίλησε τόσο για την περιπέτεια υγείας της όσο και το «τραύμα» που έχει από την παιδική της ηλικία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Δύο στις 10 (@dyostis10_ert)

«Είναι ο τρόπος αντιμετώπισης των πραγμάτων μια ζωή. Αν με δείτε να χάνω το χιούμορ μου, να ανησυχήσετε. Είναι η άμυνά μου το χιούμορ μου! Όσο μεγαλώνω δεν έχω υπομονή, εξαντλείται. Τα τελευταία δύο χρόνια με φροντίζω ακόμη περισσότερο. Μετά από μια περιπέτεια υγείας είπα ότι προσέχω περισσότερο την Ελένη! Είμαι πολύ τυπική με τις εξετάσεις μου και είδαμε ένα ινομύωμα που μέσα σε ένα χρόνο έγινε πολύ μεγάλο. Την ώρα του χειρουργείου είδαμε ότι ήταν η καλύτερη εκδοχή. Δεν είχα κανέναν πόνο, είχα κανονικά την περίοδό μου.

Η πρώτη αντίδραση ήταν ότι πήγα τη μαμά μου στην Αίγινα να είναι με τις φίλες της. Για το χειρουργείο είχαμε οργανώσει με τον αδελφό μου να πάει μαζί της. Ήταν όλοι εκεί για να της έρθει μαλακά. Το πρώτο πράγμα που έκανα όταν το έμαθα ήταν ότι έπρεπε να πάρω τον άνθρωπο που έβγαζε το πρόγραμμα και να του πω ότι ήταν τα τελευταία γυρίσματα που κάνω. Είναι από τις ελάχιστες φορές που έλειψα από τη δουλειά. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο. Το πρώτο πράγμα που ρώτησα τον γιατρό ήταν αν μπορώ να πάω στις συναυλίες που είχα κλείσει και δεν ήθελα να “πουλήσω” τους συναδέλφους μου. Όταν τελειώνουν οι Άγριες Μέλισσες έχασα το wrap και έκανα wrap και στο Μαύρο Ρόδο και στους Πανθέους».

«Όταν ήμουν στο σχολείο δεν μπαίναμε όλα τα παιδιά στην παρέλαση, γινόταν επιλογή. Εγώ κοβόμουν λόγω ύψους και πάχους. Επειδή υπήρχε μια ρατσιστική διάθεση, θέλω να συμμετέχουν όλοι στην παρέλαση. Έχει σβηστεί από το μυαλό μου, έχει μείνει μόνο το τραύμα. Θυμάμαι σε αυτές τις εκδηλώσεις τις γιορτές που κάναμε. Τις γιορτές τις οργάνωνα εγώ μετά. Τα έχω κρατήσει ακόμα, γιατί τότε τα γράφαμε όλα στο χέρι και βγάζαμε φωτοτυπίες».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments