Lifestyle

Λαφαζάνη: «Ο γιος μου είναι ο δάσκαλός μου, με κάνει να ξεπερνάω τα όριά μου»

Λαφαζάνη: «Ο γιος μου είναι ο δάσκαλός μου, με κάνει να ξεπερνάω τα όριά μου»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Olga Lafazani

Όλγα Λαφαζάνη: «Όταν έμεινα έγκυος δεν ήμουν έτοιμη και φοβόμουν…»

Η Όλγα Λαφαζάνη βρέθηκε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε για τον γιο και την κόρη της, για το πώς συνδυάζει τον ρόλο της μητρότητας με τη δουλειά της, αλλά και για το διάστημα που αποφάσισε συνειδητά να απέχει από τη δουλειά για να αφοσιωθεί στα παιδιά της.

«Όταν έμεινα έγκυος δεν ήμουν έτοιμη και φοβόμουν στην αρχή αλλά στην πορεία κατάλαβα ότι είμαι 100% για αυτό» είπε αρχικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olga Lafazani (@olga_laf)

«Επέστρεψα γρήγορα στη δουλειά ειδικά στον Γιώργο στις τις 40 ημέρες ήμουν πίσω, στην Αλεξάνδρα δεν επέστρεψα τόσο γρήγορα έμεινα τρία χρόνια μαζί της».

Αποκάλυψε στη συνέχεια ότι έχει φύγει στο παρελθόν από δουλειά καθώς αντιμετώπισε άσχημες συμπεριφορές στο εργασιακό περιβάλλον.

«Τον πρώτο καιρό έκλαιγα, στενοχωριόμουν, έχω παραιτηθεί από δουλειά, δεν το αφήνω να περάσει έτσι, δεν μιλούσα παλιά, τώρα μιλάω.

Τέλος, αναφέρθηκε στην πολύπλοκη σχέση που έχουν μεταξύ τους τα δυο της παιδιά.

«Η σχέση των παιδιών μου είναι περίπλοκη. Ο μικρός τη θαυμάζει, θέλει να περνάει χρόνο μαζί της εκείνη δεν του τον δίνει απλόχερα και γενικότερα θυμώνει με τον Γιώργο. Νομίζω ότι η Αλεξάνδρα δεν έχει βγάλει ακόμη τον καλύτερό της εαυτό στον μικρό. Ο Γιώργος μου είπε πριν από λίγες ημέρες και η Αλεξάνδρα τον φίλησε και μου είπε “η Αλεξάνδρα δεν με μισεί τελικά”».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments