Αθλητισμός

Ο Παναθηναϊκός κρατάει “ζεστό” τον Αντούνα ενόψει καλοκαιριού

Ο Παναθηναϊκός κρατάει “ζεστό” τον Αντούνα ενόψει καλοκαιριού

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο//Ο Παναθηναϊκός δουλεύει ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας την επαφή και τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ουριέλ Αντούνα εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός δουλεύει ήδη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, διατηρώντας την επαφή και τον δίαυλο επικοινωνίας με την πλευρά του Ουριέλ Αντούνα εν όψει του καλοκαιριού.

Ο Παναθηναϊκός έχει επικεντρωθεί απόλυτα ως οργανισμός στη διεκδίκηση των δύο εγχώριων τίτλων και στις “μάχες” που φουντώνουν πλέον απ’ το επόμενο Σαββατοκύριακο με την επανεκκίνηση των playoffs και το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ (31/3, 18:00) στη Λεωφόρο.

Η επαφή με την πλευρά του Αντούνα υπάρχει εδώ και καιρό και είναι δεδομένο πως ο Μεξικανός εξτρέμ θα απασχολήσει πολύ έντονα το “τριφύλλι”, πιθανότατα πριν φτάσει καν το καλοκαίρι και πολλαπλασιαστούν οι “μνηστήρες”.

Ο Παναθηναϊκός άλλωστε, τα τελευταία δύο χρόνια έχει (απο)δείξει πως “χτυπάει” εκεί που δεν τον περιμένει κανείς. Κι ο Αντούνα μπορεί να γίνει ο επόμενος “κρίκος” σ’ αυτή την αλυσίδα…

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments