Lifestyle

Ιωάννα Τούνη: Πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις σε μύτη, στήθος και χείλη

Ιωάννα Τούνη: Πως ήταν πριν τις πλαστικές επεμβάσεις σε μύτη, στήθος και χείλη

Πηγή Φωτογραφίας: enimerotiko.gr

Λίγο μετά την επέμβαση στη μύτη της, αφαίρεσε τους επιδέσμους και ταξίδεψε στο Παρίσι, για να ανεβάσει στιγμιότυπα με την αλλαγή στο πρόσωπό της να είναι εμφανής

Η Ιωάννα Τούνη έβγαλε τους επιδέσμους και τις γάζες από το πρόσωπό της, μετά την πλαστική επέμβαση στη μύτη της.

Η instagrammer ταξίδεψε στο Παρίσι για φωτογράφηση και από εκεί, μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται και η αλλαγή που πρόσφατα έκανε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Σε ένα στιγμιότυπο που δημοσίευσε, η Ιωάννα Τούνη ποζάρει με ένα μαύρο αποκαλυπτικό φόρεμα και έχει βαφτεί με βραδινό μακιγιάζ. Είναι μια από τις πρώτες φωτογραφίες που ποζάρει στον φακό, μετά την πλαστική επέμβαση.

Η instagrammer δεν έχει αρνηθεί τις αισθητικές επεμβάσεις, στις οποίες έχει υποβληθεί κατά το παρελθόν, ενώ συχνά συζητάει για όσα θέλει να «πειράξει» στο σώμα της, με τους διαδικτυακούς φίλους της. Οι αλλαγές στο πρόσωπό της, είναι εμφανείς, αν δει κανείς φωτογραφίες της από το παρελθόν.

Την ίδια ώρα, οι ακόλουθοί της στα social media της γράφουν, ότι το τελικό αποτέλεσμα στη μύτη της δεν είναι ωραίο και ότι «τζάμπα ξόδεψε τόσα χρήματα». Η ίδια, όμως, τους απαντάει ότι δεν έχει εμφανιστεί ακόμη το τελικό σχήμα, καθώς η μύτη ακόμη ξεπρήζεται.

Η πρόσφατη πλαστική στη μύτη Στο Instagram story που ανέβασε το βράδυ της Τρίτης 27 Φεβρουαρίου, η Ιωάννα Τούνη έγραψε στους ακολούθους της «Συμπεθέρες μου είμαι πτώμα, τα λέμε αύριο αν νιώσω καλύτερα», χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το αν η επέμβαση έγινε για ιατρικούς ή αισθητικούς λόγους.Πριν από καιρό πάντως, η instagrammer είχε παραδεχτεί μέσω TikTok, ότι έχει κάνει πλαστική επέμβαση στη μύτη της, με ένα χιουμοριστικό βίντεο.

«Όταν κάποιος μου λέει ότι βρήκε μια ωραία φωτογραφία μου πριν κάνω πλαστική στη μύτη. Η ζωή μου όλη! Και το χειρότερο, θέλω να την ξανακάνω πλαστική κάποια στιγμή» έγραψε η Ιωάννα Τούνη. Την ίδια περίοδο, είχε αναρτήσει και ένα ακόμη κλιπ στο προφίλ της, χρησιμοποιώντας φίλτρο ποθ δείχνει την «ιδανική μύτη» στο πρόσωπό της.

Οι αντιδράσεις για το αποτέλεσμα

Η instagrammer έκανε αναρτήσεις με την αλλαγή στο πρόσωπό της, αλλά πολλοί από τους ακολούθους της, της σχολιάζουν ότι «τζάμπα έδωσε τόσα χρήματα», αφού «πριν ήταν καλύτερη η μύτη της».

Μέσω TikTok η Ιωάννα Τούνη ανέβασε ένα χιουμοριστικό κλιπ, τρολάροντας τον εαυτό της. Κάτω από το βίντεο της σχολίασαν, μεταξύ άλλων: «Η μύτη ήταν καλύτερη πριν», «Κρίμα τόσα χρήματα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments