Πολιτική

Σκυλακάκης για πρόταση μομφής: «Προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας» [pic]

Σκυλακάκης για πρόταση μομφής: «Προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας» [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

«Επί της ουσίας γιατί στηρίζεται σε «αποκαλύψεις«, που επιβεβαιώνουν απλώς ότι οι θεσμοί που διαχειρίζονται την εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο υπόθεση της απόδοσης ποινικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, έχουν όλα τα στοιχεία για να λάβουν αμερόληπτα τις αποφάσεις τους»

«Προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας» χαρακτήρισε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Θόδωρος Σκυλακάκης, την πρόταση μομφής για τα Τέμπη, την οποία καταθέτουν τα κόμματα της αντιπολίτευσης.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο κ. Σκυλακάκης κάνει λόγο για «έναν ετερόκλιτο συνασπισμό οικονομικών και μιντιακών συμφερόντων, αντιπολιτευόμενων κομμάτων και τρολ του διαδικτύου», σε μια προσπάθεια που, όπως γράφει, δεν θα έχει καμία τύχη.

Ο υπουργός συνέχισε εξηγώντας πως: «Επί της ουσίας γιατί στηρίζεται σε «αποκαλύψεις«, που επιβεβαιώνουν απλώς ότι οι θεσμοί που διαχειρίζονται την εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο υπόθεση της απόδοσης ποινικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, έχουν όλα τα στοιχεία για να λάβουν αμερόληπτα τις αποφάσεις τους».

Η ανάρτησή του

«Την παραμονή του εορτασμού της Εθνικής Επετείου εμφανίστηκε αίφνης μια προσπάθεια δημιουργίας πολιτικής ανωμαλίας από έναν πρόσκαιρο και ετερόκλιτο συνασπισμό οικονομικών και μιντιακών συμφερόντων, αντιπολιτευόμενων κομμάτων και τρολ του διαδίκτυου. Η προσπάθεια αυτή δεν έχει, ευτυχώς, καμμία τύχη.

Επί της ουσίας γιατί στηρίζεται σε «αποκαλύψεις», που επιβεβαιώνουν απλώς ότι οι θεσμοί που διαχειρίζονται την εξαιρετικά σημαντική για τον τόπο υπόθεση της απόδοσης ποινικών ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών, έχουν όλα τα στοιχεία για να λάβουν αμερόληπτα τις αποφάσεις τους.

Σε πολιτικό επίπεδο, γιατί πρόκειται για μια επίθεση, που συσπειρώνει την φίλο-πουτινική ακροδεξιά, τον άσχετο με την πραγματικότητα και ανερμάτιστο, κ. Κασσελάκη και τον υπερπρόθυμο να λειτουργεί ως ουραγός δημοσιευμάτων, κ. Ανδρουλάκη, που το μόνο που τους ενώνει είναι η αδυναμία τους να εκφέρουν οποιαδήποτε χρήσιμη πρόταση για το μέλλον του τόπου και τα προφανή πολιτικά τους αδιέξοδα.

Εξού και ανακαλύπτουν την ανάγκη εκλογών όταν η κυβέρνηση έχει νωπή τη λαϊκή εντολή και ευρεία, κοινοβουλευτική πλειοψηφία. Στο Κοινοβούλιο θα λάβουν την απάντηση που πρέπει, τις επόμενες ημέρες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments