Πολιτική

Μαρινάκης: “Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη” [vid]

Μαρινάκης: “Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//«Κακώς διέρρευσε ό,τι διέρρευσε και αυτό το λέω για όλες τις υποθέσεις», είπε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν ήταν η μόνη συνομιλία, όλες οι άλλες συνομιλίες συνηγορούσαν στο ανθρώπινο λάθος. Το βράδυ δημοσιεύτηκαν εκείνες οι συνομιλίες, που πράγματι δεν είχε κάποιες σειρές. Είχε ομολογήσει όμως ο σταθμάρχης το μεσημέρι;».

«Η ουσία εδώ είναι το ανθρώπινο λάθος. Αμφισβητεί κανείς την πτυχή του ανθρώπινου παράγοντα, πέραν των άλλων πτυχών;», αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης

«Στη Δικαιοσύνη πήγαν όλες οι συνομιλίες. Τρεις και τέσσερις μήνες αναρτούν τα σάιτ το σύνολό τους», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στο Mega, στη σκιά της πολιτικής θύελλας που έχει προκαλέσει το κυριακάτικο δημοσίευμα του «Βήματος» για αλλοίωση των συνομιλιών των σιδηροδρομικών πριν από την τραγωδία στα Τέμπη«Κακώς διέρρευσε ό,τι διέρρευσε και αυτό το λέω για όλες τις υποθέσεις», είπε ο Παύλος Μαρινάκης και πρόσθεσε: «Δεν ήταν η μόνη συνομιλία, όλες οι άλλες συνομιλίες συνηγορούσαν στο ανθρώπινο λάθος. Το βράδυ δημοσιεύτηκαν εκείνες οι συνομιλίες, που πράγματι δεν είχε κάποιες σειρές. Είχε ομολογήσει όμως ο σταθμάρχης το μεσημέρι;».

Παύλος Μαρινάκης: «Όλοι θέλουμε δικαιοσύνη για τα Τέμπη»

Και συνέχισε ο κ. Μαρινάκης: «Tην επόμενη μέρα η Δικαιοσύνη παίρνει όλες τις συνομιλίες, συμπεριλαμβανομένης και αυτής που δημοσιεύσατε στο Mega, πληρέστατης όμως. Άρα ούτε ζήτημα δικαστικής αλλοίωσης τίθεται. Τέταρτον, στις 3 και 4 του μηνός όλα τα sites, συμπεριλαμβανομένης και της ΕΡΤ, αναρτούν το σύνολο των συνομιλίων, συμπεριλαμβανομένης αυτής, χωρίς καμία διαφορά από αυτά που μου διαβάσατε».

«Η ουσία εδώ είναι το ανθρώπινο λάθος. Αμφισβητεί κανείς την πτυχή του ανθρώπινου παράγοντα, πέραν των άλλων πτυχών;», αναρωτήθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Δεν έχει ανοίξει κανείς θέμα ότι η Δικαιοσύνη έχει παραποιημένες συνομιλίες. Δεν είμαι τεχνικός. Το σύνολο των συνομιλιών ακέραιο έχει πάει στη Δικαιοσύνη. Είναι αντικείμενο της δικογραφίας. Πρέπει να αφήσουμε τη Δικαιοσύνη ήρεμα να κάνει τη δουλειά της. Είναι πολύ δύσκολο, όλοι θέλουμε δικαιοσύνη. Δεν είναι εύκολο να σε κατηγορούν ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Όσον αφορά στη στάση του Κυριάκου Μητσοτάκη για το θέμα, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε: «Ο πρωθυπουργός έχει μιλήσει πολλές φορές για τα Τέμπη. Για το ΠΑΣΟΚ η Ιστορία έγραψε ότι αποφάσισε Κυριακή απόγευμα πρόταση μομφής για ένα δημοσίευμα».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments