Πολιτική

Άδωνις: Φρικώδης και αντιδημοκρατική η δήλωση Φαραντούρη

Άδωνις: Φρικώδης και αντιδημοκρατική η δήλωση Φαραντούρη

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Η Κωνσταντοπούλου είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω δει στη ζωή μου

Φρικώδη και αντιδημοκρατική χαρακτήρισε προ ολίγου τη δήλωση του Νίκου Φαραντούρη σχετικά με την Ευρωπαία Εισαγγελέα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Συγκεκριμένα, παραχωρώντας συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Action 24 και ερωτηθείς σχετικά με τη δήλωση του Ν. Φαραντούρη, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως «η δήλωση Φαραντούρη είναι μια δήλωση φρικώδης, μια δήλωση απελπισίας, αφού οι Συριζαίοι ομολογούν την αδυναμία τους να ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Είναι επίσης μια δήλωση αντιδημοκρατική, γιατί δεν σέβεται την εσωτερική, συνταγματική και έννομη τάξη μας. Είναι ακόμη αντιευρωπαική, γιατί δείχνει ανεπαρκή γνώση του δικαίου της Ε.Ε. Και ο κ. Φαραντούρης είναι καθηγητής Ευρωπαϊκού Δικαίου!».

Εν συνεχεία, αναφερόμενος στην αποκάλυψη Παππά περί προσυνεννόησης πριν από την υποβολή προτάσεως δυσπιστίας, ο Άδωνις έκανε λόγο για «πολύ σημαντική αποκάλυψη» και ότι «η σημασία της αποδεικνύεται από τη σφοδρότητα της ανακοίνωσης του ΠΑΣΟΚ και της ανακοίνωσης της Νέας Αριστεράς. To ΠΑΣΟΚ και η Νέα Αριστερά εξεμάνησαν γιατί η αποκάλυψη Παππά αποδεικνύει πως το κίνητρο είναι η ανατροπή της κυβέρνησης Μητσοτάκη, όχι τα Τέμπη καθαυτά. Η αντιπολίτευση ήθελε και θέλει να ρίξει την κυβέρνηση Μητσοτάκη, και όχι να διερευνήσει διεξοδικά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών. Ο κ. Νίκος Παππάς βλάπτει με αυτό που είπε την αντιπολίτευση. Γιατί αποδείχθηκε ότι χρησιμοποιήθηκε ο πόνος των θυμάτων για μικροκομματικούς λόγους. Ανδρουλάκης, Κασσελάκης και Κωνσταντοπούλου είναι ένα απέναντι στον Μητσοτάκη. Αυτό είναι το δίλημμα των ευρωεκλογών. Όλοι τους απέναντι στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη».

Σε σχέση με τον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, επισημάνθηκε ότι «ο Κασσελάκης δεν καταλαβαίνει πολλά από πολιτική. Παρότρυνε τους βουλευτές του να συμμετέχουν στην πρόταση δυσπιστίας, αλλά ο ίδιος την χαρακτήρισε κοκορομαχία. Ζούμε την εποχή της κασσελακείου λογικής!».

«Μεγάλος χαμένος της πρότασης δυσπιστίας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο υπουργός Υγείας. «Η πρόταση δυσπιστίας έχει ως μεγάλο χαμένο τον ΣΥΡΙΖΑ. Ο ΣΥΡΙΖΑ σύρθηκε πίσω από το ΠΑΣΟΚ και έδωσε ρόλο στη Ζωή Κωνσταντοπούλου».

Αναφερθείς στην πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, ο υπουργός Υγείας σημείωσε πως «η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι ό,τι πιο χυδαίο έχω δει στη ζωή μου. Κατέθεσε στη Βουλή τα προσωπικά αντικείμενα των νεκρών. Έκανε ό,τι πιο χυδαίο στη Βουλή. Ποιος την έχει χρίσει σε ρόλο εθνικού εισαγγελέα; Από πού αντλεί αυτό το θράσος;»

«Τα αντιπολιτευτικά κόμματα κατηγορούσαν τον κύριο Κώστα Καραμανλή ότι κρύβεται. Δεν έπρεπε να μιλήσει στην εξεταστική, γιατί θεσμικά η επιτροπή εξέταζε κυρίως την κατάθεσή του. Χθες μπορούσε να μιλήσει και ήρθε και μίλησε. Η αντιπολίτευση κατηγορούσε τον Καραμανλή ότι δεν μίλησε και σήμερα τον κατηγορεί επειδή μίλησε».

«Εμείς χειροκροτήσαμε τον Κ. Καραμανλή», είπε ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του ο Άδωνις. «Ήταν το πρόσωπο της ημέρας. Τον χειροκροτήσαμε γιατί έγινε αντιληπτό το μέγεθος της συκοφαντίας και της λάσπης που έχει δεχθεί. Ο Κ. Καραμανλής παραιτήθηκε μια ώρα μετά το δυστύχημα. Ο λαός των Σερρών καταψήφισε τον Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Και μετά οι του ΣΥΡΙΖΑ έβρισαν τον λαό των Σερρών. Έκανε μια πολύ ανθρώπινη ομιλία και κέρδισε ουσία και εντυπώσεις», κατέληξε ο υπουργός Υγείας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments