Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Μπάμπα, επέστρεψαν οι διεθνείς

ΠΑΟΚ: Ατομικό ο Μπάμπα, επέστρεψαν οι διεθνείς

Πηγή Φωτογραφίας: [368013] CONFERENCE LEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΑΚΙΤΖΗΣ / EUROKINISSI)

Ο ακραίος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα

Μια προπόνηση ακόμη ολοκληρώθηκε στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον κυριακάτικο αγώνα με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο με τον Αμπντούλ Ράχμαν Μπάμπα να κάνει δικό του πρόγραμμα.

Ο Γκανέζος δεν έχει μπει σε κανονικούς ρυθμούς σε καμία από τις προπονήσεις του Δικεφάλου που ακολούθησαν τον αγώνα με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και πλέον απομένουν μόλις δυο πριν από την αναχώρηση της ομάδας του για την Αθήνα για το ντέρμπι με τους “πράσινους”.

Ο Λουτσέσκου έχει από σήμερα στη διάθεση του και τους διεθνείς που επέστρεψαν στις προπονήσεις και δοκιμάζει τα πλάνα του για την αναμέτρηση στη Λεωφόρο.

“Οι διεθνείς επέστρεψαν, η προετοιμασία για Παναθηναϊκό συνεχίζεται στη Νέα Μεσημβρία. Η τακτική προσέγγιση του επικείμενου αγώνα στη Λεωφόρο βρέθηκε για άλλη μία μέρα στο προσκήνιο, με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο να δουλεύουν μέσα από ασκήσεις και παιχνίδια. Ο Μπάμπα έκανε ατομικό στο γήπεδο, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ υποβλήθηκε σε θεραπεία. Την Παρασκευή (29.03) ο Δικέφαλος θα προπονηθεί στις 11:00 στη Νέα Μεσημβρία”, αναφέρει το ενημερωτικό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη σημερινή προπόνηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments