Lifestyle

Πάολα για την κόρη της στην πίστα: Είναι καλύτερο να την αφήσω σπίτι με κάποια γυναίκα να την προσέχει;

Πάολα για την κόρη της στην πίστα: Είναι καλύτερο να την αφήσω σπίτι με κάποια γυναίκα να την προσέχει;

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/PAOLA

«Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι. Ερχόταν στις γιορτές, όπως η μαμά μου, ο αδερφός μου. Δηλαδή είναι καλύτερο να αφήσω το παιδί μου στο σπίτι με μια γυναίκα να το προσέχει;».

Η Πάολα μίλησε για τη μητρότητα και τις στιγμές που περνά με την κόρη της, Παολίνα.

Η τραγουδίστρια μίλησε στην κυπριακή εκπομπή «Έλα να δεις» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στα επικριτικά σχόλια που είχε δεχτεί στο παρελθόν, για την κόρη της που την επισκεπτόταν στα νυχτερινά κέντρα, όπου εμφανίζεται.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀✯P Λ Ø L Λ✯⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ (@paola_official__)

Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Αν είχε τέτοιους δημοσιογράφους τότε που πήγαινα εγώ στη μαμά και στον μπαμπά μου θα έλεγαν παραπάνω μάλλον. Δεν είδαν εμένα πόσο συχνά ήμουν στους γονείς μου. Στη δουλειά της μαμάς της ήταν».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν ήταν πρώτο τραπέζι να πίνει ουίσκι. Ερχόταν στις γιορτές, όπως η μαμά μου, ο αδερφός μου. Δηλαδή είναι καλύτερο να αφήσω το παιδί μου στο σπίτι με μια γυναίκα να το προσέχει;».

Κατέληξε λέγοντας: «Αφού είναι όλη η οικογένεια μου εκεί όπου εμφανίζομαι, να λείπει το παιδί μου; Εξάλλου είναι ένα σκηνικό που το ξέρω τόσο καλά, το έζησα όταν ήμουν εγώ παιδί». Την Κυριακή της Αποκριάς γιόρτασαν η Πάολα με την κόρη της, Παολίνα.

Μητέρα και κόρη μπήκαν στο καρναβαλικό κλίμα και διασκέδασαν μαζί, αποφασίζοντας να μεταμφιεστούν.

Σε ανάρτηση που έκανε η τραγουδίστρια στον λογαριασμό της στο Instagram, οι δύο γυναίκες φαίνεται ότι ντύθηκαν Ινδιάνες και πόζαραν για μια φωτογραφία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments