Lifestyle

Ο Γιώργος Μαρίνος χορεύει & τραγουδάει – Δείτε το βίντεο

Ο Γιώργος Μαρίνος χορεύει & τραγουδάει – Δείτε το βίντεο

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/ΌΛΑ στο μικροσκόπιο

Ο γνωστός showman είναι καλά στην υγεία του και τα τελευταία χρόνια ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων

Ο Γιώργος Μαρίνος αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του και να βγει ξανά στη δημοσιότητα, μετά από χρόνια απουσίας.

Ο γνωστός showman, ο οποίος για καιρό ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, με πολύ λίγα άτομα να γνωρίζουν πού βρίσκεται, μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».

Ο Κώστας Τσουρός μοιράστηκε μάλιστα, με το κοινό, μια φωτογραφία του όπως είναι σήμερα, δείχνοντάς τη στον αέρα της εκπομπής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena’s Diary Blog (@elenasdiary_blog)

Διαβεβαίωσε επίσης, τους τηλεθεατές ότι ο Γιώργος Μαρίνος είναι καλά στην υγεία του και τα τελευταία χρόνια, ζει σε μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων.

«Είναι καλά. Στη συνέχεια της εκπομπής θα δούμε αναλυτικά το θέμα. Ο Γιώργος Μαρίνος βρίσκεται σε μια μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων κι είναι πάρα πολύ καλά και περνάει καλά», είπε ο παρουσιαστής.

O δημοσιογράφος Πάνος Κατσαρίδης που μίλησε μαζί του, δήλωσε για εκείνον: «Είναι ήρεμος, γλυκός… Όταν άρχισε να χαλαρώνει μαζί μου, γιατί με έβλεπε για πρώτη φορά, άρχισε να μου τραγουδάει. Και μου τραγούδησε το Χάλι Γκάλι».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εκείνη την ώρα είδα τον Γιώργο Μαρίνο. Τραγουδάει συνέχεια στη μονάδα. Πηγαίνει τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα για σουβλάκια σε γειτονικό μαγαζί, του αρέσουν πολύ. Και επίσης περπατάει κι έξω, κάνει τις βόλτες του. Θέλω επίσης να σας πω ότι βλέπει “Γη της Ελιάς” και λατρεύει το τραγούδι των τίτλων».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments