Αθλητισμός

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Διπλό κορυφής για τον Δικέφαλο στη Λεωφόρο [2-3]

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Διπλό κορυφής για τον Δικέφαλο στη Λεωφόρο [2-3]

Πηγή Φωτογραφίας: [368429] SUPERLEAGUE 2023-2024 / PLAYOFFS / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μεγάλη νίκη για τους Θεσσαλονικείς

Με γκολ των Ντεσπόντοφ, Μπράντον Τόμας και Σβαμπ ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-2 τον Παναθηναϊκό, για τον οποίο σκόραρε δύο φορές ο Μπερνάρ, στη Λεωφόρο για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και παραμένει δυνατά στη μάχη του τίτλου περιμένοντας το αποτέλεσμα στο ΑΕΚ – Ολυμπιακός.

Το ξεκίνημα του αγώνα δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τους φιλοξενούμενους και χειρότερο για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 2ο λεπτό ο Ντεσπόντοφ, σουτάροντας με το εξωτερικό εντός περιοχής, έκανε το 0-1 μετά το γύρισμα του Σοάρες από τα αριστερά.

Γκολ από τα αποδυτήρια, δηλαδή, για τους Ασπρόμαυρους, με τους Πράσινους, από την άλλη πλευρά, να έχουν την πρώτη τους προσπάθεια στο 7′ με το άστοχο συρτό σουτ του Σπόραρ εντός περιοχής. Λίγα λεπτά μετά, στο 11′, ήταν η σειρά του Μλαντένοβιτς να επιχειρήσει το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε μακριά από την εστία, με την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να προσπαθεί να αυξήσει σταδιακά την πίεσή της.

Στο 17′, πάντως, τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν πολύ δύσκολα για τον Παναθηναϊκό μετά το λάθος του Αράο και το κλέψιμο του Ντεσπόντοφ αλλά ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε το πλασέ του Μπράντον Τόμας, όπως απέκρουσε και την κεφαλιά του Κεντζιόρα στο επόμενο λεπτό.

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόφσκι, Βαγιαννίδης (46′ Ρούμπεν Πέρεθ), Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς (46′ Χουάνκαρ), Κώτσιρας, Τσέριν (79′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Μπερνάρ, Ιωαννίδης, Σπόραρ (46′ Παλάσιος).

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Γιόνι (77′ Βιεϊρίνια), Κουλιεράκης, Κεντζιόρα (46′ Νάσμπεργκ), Ράφα Σοάρες, Σβαμπ, Μεϊτέ, Μουργκ (60′ Κωνσταντέλιας), Ντεσπόντοφ (60′ Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον Τόμας (72′ Σαμάτα).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη PAOK FC (@paok_fc)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments