Αθλητισμός

Σουπερ λιγκ 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τη Νίκη Βόλου στην έδρα του και ξέφυγε από την ΑΕΛ

Σουπερ λιγκ 2: Ο Λεβαδειακός νίκησε τη Νίκη Βόλου στην έδρα του και ξέφυγε από την ΑΕΛ

Πηγή Φωτογραφίας: [368397] SUPERLEAGUE-2 / 2023-2024 / ΠΑΟΚ Β - ΚΟΖΑΝΗ (ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ / ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)

Ο Λεβαδειακός νίκησε τη Νίκη Βόλου στην έδρα του και ξέφυγε από την ΑΕΛ, πλησιάζοντας ακόμα περισσότερο στην άνοδο

Ο Λεβαδειακός ντούμπλαρε τις νίκες του στα playoffs της Super League 2, καθώς επικράτησε 2-0 της Νίκης στην έδρα του. Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου μπήκε δυνατά στο ματς και προηγήθηκε στο έβδομο λεπτό με τον Νίκα.

Στο δεύτερο μέρος ο Συμελίδης έκανε το 2-0 στο 69ο λεπτό, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ. Οι Βοιωτοί αύξησαν τη διαφορά τους στους 7 από την ΑΕΛ, η οποία νωρίτερα έμεινε στο 3-3 με την ΑΕΚ Β’ στο Σεραφείδειο.

Λεβαδειακός (Οφρυδόπουλος): Γκροφ, Βήχος, Χάμοντ, Τσάπρας, Μπελμόντε (72′ Μεχία), Ρομό (56′ Μπαΐροβιτς), Νίκας (72′ Ντα Κόστα), Πίρινεν, Γιαννιώτας (66′ Συμελίδης), Κωστή (56′ Κουάδρα), Λιάγκας.

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Γκαραβέλης, Τοπαλίδης, Αναστασίου, Ανδρέου, Στίκας, Κυριακίδης, Παναγιωτίδης (83′ Μακατσάρια), Γαβριηλίδης (58′ Λίταινας), Κάσσος, Κρητικός, Πέττας (58′ Πολίτης).

Πεντάρα ο Ολυμπιακός Β’ στον Ρέντη

Ο Ολυμπιακός Β’ είχε εύκολο έργο κόντρα στην Παναχαϊκή, καθώς επικράτησε 5-0 στον Ρέντη και ξεκίνησε με το δεξί την προσπάθειά του στα playouts. Ο Αλγκασίμ Μπα έδωσε το προβάδισμα στο σκορ με πέναλτι στο 29′ και ο Μπρίνιτς έξι λεπτά μετά έκανε το 2-0.

Η ομάδα του Αριέλ Ιμπαγάσα μπήκε δυνατά και πέτυχε και τρίτο γκολ με τον Μαρίνο στο 48ο λεπτό. Ο Μπα στο 57′ και ο Μπρίνιτς στο 65′ με τα δεύτερα προσωπικά τους γκολ έκαναν το 5-0.

Ο Ολυμπιακός Β’ έφτασε τους 15 βαθμούς και είναι πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η Παναχαϊκή είναι στην τελευταία θέση με 11.

Ολυμπιακός Β (Α. Ιμπαγάσα): Παπαδούδης, Μπα (76′ Παπακανέλλος), Μπαγκαλιάνης, Κεραμίδας (76′ Λαΐντνερ), Μαρίνος (70′ Χ. Κωστούλας), Μπρίνιτς, Σαπουντζής (70′ Ι. Ιμπαγάσα), Κωστούλας, Πινακάς (70′ Σγουρός), Μουζακίτης, Αργυρίου.

Παναχαϊκή (Τάτσης): Κολοβούρης, Καραγιάννης, Ζαμόρα, Μπαξεβάνος, Μπαρέ, Νάστος (60′ Τραορέ), Πετράτος (76′ Ντε Ολιβέιρα), Προύντζος, Λιοφάγος, Ντε Τόμας (46′ Πατρινός), Ζέκοφ (46′ Γαϊτανίδης).

Εύκολα ο ΠΑΟΚ Β’ τον Αιολικό

Ο ΠΑΟΚ Β’ ξεκίνησε κι αυτός με το δεξί την προσπάθειά του κόντρα στα playouts του Α’ ομίλου, καθώς νίκησε 2-1 τον Αιολικό στη Νέα Ευκαρπία.

Η ομάδα του Αλεξιάδη άνοιξε το σκορ με τον Σελιμάι στο 29ο λεπτό, το οποίο ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Οι ασπρόμαυροι πέτυχαν ένα ακόμα γκολ με τον Δαρέλα στο 57′.

Ο Αιολικός έπαιξε με παίκτη λιγότερο από το 60′ λόγω της αποβολής του Μπενίτες, ωστόσο στο φινάλε κατάφερε να μειώσει το σκορ με τον Σαραντίδη στο 90+3′.

ΠΑΟΚ Β (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Τσοπούρογλου, Σελιμάι (55′ Φίλων), Παναγιώτου (70′ Κωττάς), Παντεκίδης, Γιαξής, Σνάουτσνερ (77′ Γρόσδης), Σπυράκος, Κουαλιάτα (55′ Μπράντονιτς), Δαρέλας, Κανίς (70′ Σαποβάλοφ).

Αιολικός (Γράφας): Ντόκιτς, Κολλαράς, Γιοκέ, Ζάκαριτς, Ενομό (69′ Κριμιτζάς), Μπενίτες, Ιγκνιάτοβιτς, Καρανίκας, Μπαλογιάννης, Τριανταφυλλάκος (82′ Καγκελίδης), Ουνγιαλίδης.

Ο Διαγόρας νίκησε τον Παναθηναϊκό Β’

Ο Παναθηναϊκός Β’ ηττήθηκε 1-0 από τον Διαγόρα και είναι σε δύσκολη θέση. Οι Ροδίτες πήραν το σπουδαίο διπλό χάρη στο γκολ του Μιχάλη Μανιά από το 17′ και με αυτό έφυγαν με το διπλό από τη Νέα Σμύρνη.

Ο Διαγόρας είναι πρώτος στα playouts με 17 βαθμούς και στο +3 από την παραμονή, ενώ ο Παναθηναϊκός Β’ έχει 11 βαθμούς.

Παναθηναϊκός Β (Αντωνίου): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης, Β. Μαντσίνι, Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου, Μπιλάλ.

Διαγόρας (Ντόστανιτς): Λαδάς, Αρίας, Μανωλάκης, Δημητρίου, Σταματούλλας, Παπατόλιος, Μασούρας, Τσιαντούλας, Αντεσίνα, Λεσάι, Μανιάς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments