Lifestyle

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά δεν αφορά κανέναν»

Βάσω Λασκαράκη: «Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά δεν αφορά κανέναν»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ANT1 TV

Βάσω Λασκαράκη: «Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο»

Για το διαζύγιό της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη και πώς το διαχειρίστηκαν σε σχέση με την κόρη τους, αλλά και τα media, μίλησε μεταξύ άλλων, η Βάσω Λασκαράκη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⓋⒶⓈⒾⓁⒾⓀⒾ ⓁⒶⓈⓀⒶⓇⒶⓀⒾ (@vasolaskaraki)

Όπως είπε η ηθοποιός και παρουσιάστρια, κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί τους και γι αυτό έβαλαν τους εαυτούς τους σε δεύτερη μοίρα.

«Αυτό ήταν το μεγαλύτερο άγχος, δηλαδή δεν προλαβαίνεις να στεναχωρηθείς, δεν προλαβαίνεις να διαχειριστείς το διαζύγιο. Πρώτα σκέφτεσαι το πώς θα επικοινωνηθεί προς τα έξω, πώς θα φανεί ότι είμαι εντάξει. Δεν μπορείς να φέρνεις τη δυστυχία σου δεξιά και αριστερά, γιατί αυτό δεν αφορά κανέναν.

Προφανώς είναι δύσκολο και προφανώς όταν το παιδί είναι σε μια ηλικία που θα αρχίσει να συναναστρέφεται με ανθρώπους και μπορεί κάτι να ακουστεί. Καλώς ή κακώς θα συζητηθεί και το παιδί θα το ακούσει και θα το μεταφέρει», είπε η Βάσω Λασκαράκη στο I Love Σουκού.

«Το κύριο μέλημα και των δύο ήταν το παιδί, πάνω απ’ όλα η Εύα και βάλαμε τον εαυτό μας σε δεύτερη μοίρα και αυτό είναι το λογικό και το σωστό. Οι γονείς πρέπει να είναι σύμμαχοι και αυτό δεν είναι εύκολο», πρόσθεσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments