Πολιτική

Άδωνις: Ψωνίζεις Ανδρουλάκη και αγοράζεις Κωνσταντοπούλου

Άδωνις: Ψωνίζεις Ανδρουλάκη και αγοράζεις Κωνσταντοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Συζήτηση επίκαιρης επερώτησης του Γ.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ Δημήτρη Κουτσούμπα και των είκοσι βουλευτών του κόμματος με θέμα "Οι οδυνηρές συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής στην Υγεία", Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Άδωνις: Η άκρα αριστερά κυβερνάει την Αθήνα

Την ετερόκλιτη συμμαχία που έχει συγκροτηθεί στην αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στηλίτευσε, σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Πιο αναλυτικά, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και αναφερόμενος στην πρόσφατη κοινοβουλευτική συζήτηση για την πρόταση δυσπιστίας, ο υπουργός Υγείας επισήμανε πως «όλη η αντιπολίτευση ενώθηκε απέναντι στην κυβέρνηση και τον Κυριάκο Μητσοτάκη προσωπικά. Όλοι μπήκαν και συνωστίστηκαν στο ίδιο μαγαζί. Μοιραία, όταν κάποιος επιλέγει το ΠΑΣΟΚ και τον πρόεδρό του, του εμφανίζεται κάτι άλλο. Έτσι, πληρώνεις Ανδρουλάκη και αγοράζεις Κωνσταντοπούλου. Τώρα έχουμε ΠΑΣΟΚ με Ζωή Κωνσταντοπούλου και Νέα Αριστερά. Έχουμε φανταστεί τι θα είναι να μας κυβερνήσουν όλοι αυτοί;».

Συνεχίζοντας την παρέμβασή του, ο Άδωνις υπογράμμισε πως ο πολιτικός κερδισμένος της πρότασης δυσπιστίας είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης και αυτό, γιατί, όπως τονίστηκε, «ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έβαλε κάτω από το όνομά του τον Στέφανο Κασσελάκη στο κείμενο της πρότασης δυσπιστίας. Αυτό είναι μια σημαντική πολιτική επιτυχία για τον Ανδρουλάκη. Είναι πολύ σημαντικό ο Κασσελάκης να «σύρεται» πίσω από τον Ανδρουλάκη και το ΠΑΣΟΚ».

Κοινός παρονομαστής όλου αυτού του αντιπολιτευτικού μετώπου είναι η αντίθεση προς την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και το πρόσωπο του πρωθυπουργού. Οι επερχόμενες ευρωεκλογές πολιτικοποιούνται ακόμη περισσότερο.

Στην οπτική αυτή, ο υπουργός Υγείας ανέφερε πως «μέχρι τώρα πηγαίναμε στις ευρωεκλογές λίγο σορολόπ. Όμως εδώ και μια εβδομάδα πάμε σε βαθιά πολιτικές εκλογές. Στις δημοτικές εκλογές, σε πολλούς δικούς μας ψηφοφόρους ξίνιζε ο Κώστας Μπακογιάννης και έτσι, φτάσαμε στο να εκλεγεί ο Χάρης Δούκας. Τώρα , οι πολίτες που ψήφισαν τον κύριο Δούκα, χαίρονται που τα Εξάρχεια κάνουν κουμάντο στον δήμο της Αθήνας; Στείλαμε την άκρα αριστερά στο τιμόνι της Αθήνας. Σε λίγα χρόνια κινδυνεύει ο δήμος Αθήνας να χάσει τις κατακτήσεις, που σημειώθηκαν όλα τα τελευταία χρόνια.

Πλέον, υπάρχουν σοβαρά πολιτικά διλήμματα για τις ευρωεκλογές. Βέβαια, δεν πρόκειται για εθνικές εκλογές. Όμως, είναι μια ψήφος που κρίνει την πολιτική σταθερότητα της χώρας για την επόμενη ημέρα. Έχουμε χάσει δέκα χρόνια και θα είναι κρίμα να ακυρώσουμε τις κατακτήσεις μας. Πρωταρχική σημασία έχει λοιπόν η πολιτική σταθερότητα. Και για να υπάρχει πολιτική σταθερότητα, πρέπει να μην πάμε χαλαρά στην κάλπη».

Τέλος, ερωτηθείς σχετικά με τον κύριο Στέφανο Κασσελάκη και τον τρόπο που πολιτεύεται, ο υπουργός Υγείας δήλωσε ξεκάθαρα πως «η στρατιωτική θητεία του Κασσελάκη είναι σκέτη κωμωδία. Είναι και για γέλια και για κλάματα. Όλη την ημέρα έκανε ΤικΤοκ μέσα από τη στρατιωτική μονάδα. Πρέπει να σεβόμαστε το στρατό. Ο στρατιώτης απαγορεύεται να εκφράζει πολιτική άποψη και τώρα έχουμε έναν στρατιώτη που ζητάει να πέσει η κυβέρνηση! Ο Κασσελάκης καταπάτησε τον σεβασμό που του έδειξε η κυβέρνηση και αυτός εξευτέλισε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Σε κάθε περίπτωση, η φωτογραφία του Κασσελάκη με στυλ Ράμπο είναι ντροπή. Έπρεπε να έχει δείξει σεβασμό στους τόνους αίματος, που έχει χυθεί από τον Έλληνα στρατιώτη», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments