Πολιτική

Άδωνις για Ακρίτα: Στόχος της ο Μητσοτάκης, όχι η Μαρέβα [vid]

Άδωνις για Ακρίτα: Στόχος της ο Μητσοτάκης, όχι η Μαρέβα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΒΟΥΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSI)

«Οι οικογένειες έξω από την πολιτική»

Για ανθρωποφαγία και στοχοποίηση της κ. Μαρέβας Γκραμπόφσκι έκανε λόγο προ ολίγου ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Ιδιαίτερα, αναφερόμενος στο σχόλιο της Έλενας Ακρίτα για τη σύζυγο του πρωθυπουργού, ο Άδωνις ήταν απολύτως ξεκάθαρος, τονίζοντας πως «η κ. Έλενα Ακρίτα είναι πλέον βουλευτής. Είναι πολιτικός μας αντίπαλος. Είναι δυνατόν μια πολιτική μας αντίπαλος να γράφει έναν τέτοιο λίβελο για ένα μέλος της οικογένειας ενός πολιτικού αντιπάλου; Δεν ντρέπεται η κ. Ακρίτα; Έχει καταλάβει πως πολιτικός της αντίπαλος δεν είναι η Μαρέβα Μητσοτάκη, αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης; Ως γυναίκα δέχεται μια άλλη γυναίκα να είναι στόχος μια ανηλεούς κριτικής μόνο και μόνο επειδή παντρεύτηκε έναν άνθρωπο; Δεν είναι αίσχος αυτό; Ζούμε μια ανθρωποφαγία».

«Η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη συνεντεύξεις δεν δίνει, δηλώσεις δεν κάνει, δεν ανακατεύεται, δεν με έχει πάρει ποτέ στο τηλέφωνο», εξακολούθησε ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Είναι μια γυναίκα εντελώς διακριτική, που δεν θέλει ανάμειξη με την πολιτική. Και η κ. Ακρίτα υβρίζει τη γυναίκα του πρωθυπουργού. Μα δεν έχουνε ντροπή; Δεν έχουν όρια και συναίσθηση; Θέλουν να διαλύσουν το σπίτι του Μητσοτάκη; Μετά την ήττα στις εκλογές δεν έβαλαν μυαλό, αλλά συνεχίζουν την ίδια τοξικότητα και την ίδια αντιπαλότητα. Η κυρία Ακρίτα πρέπει να γράψει «συγγνώμη κυρία Μητσοτάκη, που σας έμπλεξα στην πολιτική διαμάχη με το σύζυγό σας».

«Σε κάθε περίπτωση», είπε κλείνοντας ο υπουργός Υγείας, «η κ. Μαρέβα Μητσοτάκη είναι μια απολύτως διακριτική παρουσία και προσπαθεί να μην εμπλέκεται στην πολιτική και να συγκεντρώνει τα βλέμματα πάνω της. Αυτό που γίνεται είναι ανθρωποφαγία. Για την κυρία Μπαζιάνα και την πανεπιστημιακή της εξέλιξη, όταν με είχαν ρωτήσει, είχα απαντήσει πως «αυτός είναι ο άμαχος πληθυσμός, δεν με νοιάζει η κυρία Μπαζιάνα και δεν βγάλαμε ούτε μία ανακοίνωση από σεβασμό στην οικογένεια του κυρίου Τσίπρα». Οι οικογένειες πρέπει να είναι έξω από την πολιτική», υπογράμμισε ο Άδωνις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments