Αθλητισμός

Λαρεντζάκης: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος μας θέλει για αντίπαλο στα play-offs»

Λαρεντζάκης: «Δεν πιστεύω ότι κάποιος μας θέλει για αντίπαλο στα play-offs»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της Euroleague

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Άρη, ενώ αναφέρθηκε και στην συνέχεια της Euroleague

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ και μίλησε για το κρίσιμο ματς του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα την προσεχή Πέμπτη (04/04, 20:00), αλλά και για τη συνέχεια της Εuroleague.

O 30χρονος άσος των ερυθρόλευκων, εξέφρασε την άποψή του ότι το πλεονέκτημα της έδρας στα play-offs δεν παίζει πλέον τόσο μεγάλο ρόλο, ενώ επεσήμανε πως κατά τη γνώμη του, καμία ομάδα δεν θέλει να διασταυρωθεί με τον Ολυμπιακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Larentzakis Giannoulis (@larentzakis_5)

Aναλυτικά όσα δήλωσε ο Έλληνας διεθνής άσος:

«Ξέραμε ότι ο Άρης είναι μία σκληρή ομάδα που παίζει στα όρια του φάουλ και με μεγάλη ενέργεια. Εμείς δεν ήμασταν όσο συγκεντρωμένοι θα έπρεπε και γι’ αυτό το ματς ήταν τόσο κοντά. Όλα ξεκινούν απ’ την άμυνα, παίρνουμε ρυθμό και τρέχουμε στην επίθεση. Γι’ αυτό παίρνουμε τις διαφορές. Παίζει ρόλο η προσέγγιση, ο ρυθμός του κάθε αγώνα και ίσως ότι μπορεί να υπάρχει κούραση από το παιχνίδι που προηγήθηκε στην Ευρωλίγκα».

Για τις διασταυρώσεις στην Ευρωλίγκα και το πλεονέκτημα έδρας: «Εμείς τώρα κοιτάμε μόνο το ματς με τον Ερυθρό Αστέρα και τίποτε άλλο. Δεν το κάναμε ποτέ και δεν θα το κάνουμε ούτε τώρα να δούμε τι θα γίνει. Βλέπουμε κάθε ματς ξεχωριστά. Όποιος αντίπαλος έρθει στα play-offs θα τον αντιμετωπίσουμε με την εμπειρία μας. Θεωρώ ότι η έδρα πλέον δεν παίζει τόσο μεγάλο ρόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments