Ελλάδα

Κολωνός: Στη φυλακή ο 55χρονος και ο «Μιχάλης» – Αναστολή σε 17 καταδικασθέντες

Κολωνός: Στη φυλακή ο 55χρονος και ο «Μιχάλης» – Αναστολή σε 17 καταδικασθέντες

Πηγή Φωτογραφίας: EviaZoom.gr - Εύβοια News

Συνταξιούχος ναυτικός, πατέρας ανηλίκου - Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 18 ετών για διακεκριμένη μαστροπεία και παιδική πορνογραφία

Ο συνταξιούχος ναυτικός, Εμμανουήλ Χριστοφόρου είναι ο διαβόητος «Μιχάλης» της υπόθεσης του Κολωνού, που ακολουθεί στη φυλακή τον Ηλία Μίχο. Ο Χριστοφόρου είχε συλληφθεί στο σπίτι του στον Πειραιά περίπου δύο μήνες μετά το πρώτο κύμα των συλλήψεων για την υπόθεση και τα στοιχεία του δεν είχαν δημοσιοποιηθεί τότε. Είχε προφυλακισθεί και την περασμένη Παρασκευή καταδικάστηκε από το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας για τις πράξεις της διακεκριμένης μαστροπείας και της παιδικής πορνογραφίας, ενώ αθωώθηκε από την κατηγορία της απόπειρας γενετήσιων πράξεων με την ανήλικη.

Σήμερα το δικαστήριο του επέβαλε ποινή κάθειρξης 18 ετών κατά συγχώνευση και παραμένει στη φυλακή, μαζί με τον Μίχο. Μάλιστα και για εκείνον, όπως και για τον Μίχο η εισαγγελέας πρότεινε να μην του αναγνωρισθούν ελαφρυντικά, πρόταση που έγινε δεκτή από το δικαστήριο.

Ο συνταξιούχος ναυτικός, που είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ήταν αυτός που έκλεινε τα ραντεβού του κοριτσιού μέσω του Instagram και άλλων εφαρμογών ενώ φέρεται να έπαιρνε ποσοστά επί των εσόδων. Παράλληλα φέρεται να προέβαινε στην αδιανόητη κίνηση, να μοιράζει το τηλέφωνο του κοριτσιού σε γνωστό «ροζ» σάιτ.

Όταν η υπόθεση βγήκε στο φως ο Χριστοφόρου, που εμφανιζόταν στα social media ως «Μιχάλης Ιωάννου», κατάλαβε ότι είχε αρχίσει και για εκείνον η αντίστροφη μέτρηση για τη σύλληψη. Έτσι, όταν οι αστυνομικοί τον είχαν εντοπίσει στο σπίτι του, τον Δεκέμβριο του 2022, και του πέρασαν χειροπέδες δυνάμει του εντάλματος που είχε εκδοθεί σε βάρος του, ο «Μιχάλης» φαινόταν σαν να περίμενε την έφοδο της ΕΛ.ΑΣ, και ήταν συνεργάσιμος με τους αστυνομικούς.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments