Ελλάδα

Άγιοι Ανάργυροι: Δυο αστυνομικοί του τμήματος είχαν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων

Άγιοι Ανάργυροι: Δυο αστυνομικοί του τμήματος είχαν απασχολήσει το Εσωτερικών Υποθέσεων

Πηγή Φωτογραφίας: [368466] ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 28χρονης (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Χωρίς τέλος οι αποκαλύψεις για το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων

Οι αποκαλύψεις για τις ελλείψεις αλλά και την κατάσταση που επικρατεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων συνεχίζονται. Το συγκεκριμένο Αστυνομικό Τμήμα μπήκε στο επίκεντρο των ερευνών καθώς ένα μέτρο έξω από την πόρτα του φρουρού έχασε την ζωή της η 28χρονη Κυριακή από τον πρώην σύντροφό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας (01/04/2024) στο αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων όπου δολοφονήθηκε η 28χρονη κοπέλα, υπηρετούσαν δύο αστυνομικοί, η αξιωματικός υπηρεσίας και ο σκοπός.

Στο συγκεκριμένο Α.Τ. θα έπρεπε να υπηρετούν 50 αστυνομικοί, ενώ αυτή την χρονική περίοδο υπηρετούν 25.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, δύο αστυνομικοί του Α.Τ. Αγίων Αναργύρων έχουν απασχολήσει τη  Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.

Συγκεκριμένα, ο ένας από τους αστυνομικούς είχε εμπλακεί σε υπόθεση με πλαστές ταυτότητες, οι οποίες κατέληγαν σε χέρια ποινικών, ενώ άλλος αστυνομικός – που, σημειώνεται, ότι είχε υπηρεσία το βράδυ της γυναικοκτονίας στο Α.Τ. – είχε εμπλακεί σε σοβαρή υπόθεση, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι είχε εκτίσει ποινή φυλάκισης και επέστρεψε στο αστυνομικό τμήμα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments