Ελλάδα

Εξοργιστικό! “Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί” – Η απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη

Εξοργιστικό! “Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί” – Η απάντηση της Άμεσης Δράσης στην 28χρονη

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot//Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της έξω από την σκοπιά του τμήματος, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Παρά τις εκκλήσεις της αδικοχαμένης 28χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων για βοήθεια, οι εν υπηρεσία αστυνομικοί δεν κατάφεραν να την προστατέψουν

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη γυναικοκτονία που σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων. Η 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της έξω από την σκοπιά του τμήματος, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

Η κοπέλα ζήτησε να την πάνε σπίτι της γιατί φοβόταν, χωρίς να καταθέσει μήνυση. Βγαίνοντας έξω από το αστυνομικό τμήμα και φτάνοντας δίπλα στην σκοπιά μιλούσε στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση.

Έτσι ο αστυνομικός συντάκτης των «Νέων» και του «Βήματος», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκαλύπτει σήμερα στο Live News  την συνομιλία που είχε το θύμα με την Άμεση Δράση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του αστυνομικού συντάκτη, προκύπτει ότι ο αστυνομικός του «100» στον οποίο το θύμα τηλεφώνησε και ζήτησε να έρθει ένα περιπολικό έλαβε την απάντηση:

«Κυρία μου, το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος  υπενθύμισε ότι σε περίπτωση που πολίτης αντιμετωπίζει θέμα ασφάλειας ή άλλου προβλήματος υγείας υποχρεούται να συνοδεύεται με περιπολικό.

Άγιοι Ανάργυροι: Συγκλονισμένοι οι φίλοι της 28χρονης-“Δεν μιλούσε πολύ για τον 39χρονο”Σοκαρισμένοι είναι οι συγγενείς και οι φίλοι της 28χρονης Κυριακής που δολοφονήθηκε λίγα μέτρα μακριά από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της.

«Την ξέρω την Κική από μικρή. Ένα κορίτσι τρομερό, χαμογελαστό, πολύ αγαθό παιδί. Το καλύτερο παιδί πραγματικά. Ήρεμη, ταπεινή, δεν ενόχλησε ποτέ κανέναν», είπε ο φίλος της 28χρονης που μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό».

Όπως υποστήριξε, «δεν μιλούσε πολύ για εκείνον (σ.σ. τον πρώην σύντροφό της). Μπορεί και να τον φοβόταν, δεν ξέρω. Δηλαδή, ήταν πολύ αφοσιωμένη πάνω του, δεν την άφηνε».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments