Ελλάδα

Στις φυλακές Θηβών οδηγείται η Αντωνία Ηλία – Εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 19 χρόνια

Στις φυλακές Θηβών οδηγείται η Αντωνία Ηλία – Εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 19 χρόνια

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η Αντωνία Ηλία, η πρώην δικαστική λειτουργός η οποία εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 19 χρόνια φυγής.

Η πρώην δικαστικός φυγοδικούσε από το 2005 όταν και κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Αγγλία

Το δρόμο για τη φυλακή παίρνει η Αντωνία Ηλία, η πρώην δικαστική λειτουργός η οποία εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 19 χρόνια φυγής.

Η καταδικασμένη σε κάθειρξη 13 ετών για το αποκαλούμενο παραδικαστικό προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο συνοδευόμενη από δυο αστυνομικούς της Ιντερπόλ , χθες το βράδυ, από την Αγγλία. Από το αεροδρόμιο μετήχθη συνοδεία αστυνομικών της στο Μεταγωγών και σήμερα πέρασε το κατώφλι του εφετείου και των εισαγγελέων εκδόσεων και εκτέλεσης ποινών.

Αυτήν την ώρα αναμένεται να εκδοθεί το φυλακιστήριο και θα εκτίσει την ποινή της στις φυλακές Ελαιώνα Θηβών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η χθεσινή ήταν η έκτη φορά που αστυνομικό κλιμάκιο ταξίδεψε στην Αγγλία.

Τις προηγούμενες φορές η Αντωνία Ηλία φέρεται είτε να επικαλείτο προβλήματα υγείας είτε προέβαλλε αντιρρήσεις στην έκδοσή της. Μάλιστα χθες μαζί με τους αστυνομικούς ταξίδεψε στην Αγγλία και γιατρός.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η Αντωνία Ηλία είχε εισαχθεί πάλι σε νοσοκομείο ωστόσο δόθηκε εξιτήριο με αποτέλεσμα να προχωρήσει η διαδικασία της έκδοσης.

Η Αντωνία Ηλία, ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του λεγόμενου παραδικαστικού κυκλώματος, μέλη του οποίου ήταν δικαστές και δικηγόροι, καταδικάστηκαν για στημένες δίκες, απάτες και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος.

Η πρώην δικαστικός, φυγοδικούσε από το 2005 όταν και κατάφερε να περάσει τα σύνορα και να φτάσει στην Αγγλία.

Η Αντωνία Ηλία, η οποία συνελήφθη και φυλακίστηκε τον Μάιο του 2011 από τις βρετανικές αρχές, όλα αυτά τα χρόνια με προσφυγές της κατάφερνε να μπλοκάρει την έκδοσή της στη χώρα μας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments