Focus

Μέγκαν Μαρκλ: Η επιστροφή της δούκισσας του Σάσεξ και οι νέες μπίζνες

Μέγκαν Μαρκλ: Η επιστροφή της δούκισσας του Σάσεξ και οι νέες μπίζνες

Πηγή Φωτογραφίας: .biography.com

Το brand θα βγει στον αέρα μαζί με την έναρξη μιας νέας εκπομπής μαγειρικής με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix όπου θα φτιάχνει και θα πουλά τα δικά της προϊόντα

Διαφορετικά μεταξύ τους προϊόντα, από καλλυντικά και αξεσουάρ μέχρι τροφές κατοικιδίων, θα διαθέτει το νέο επιχειρηματικό εγχείρημα της δούκισσας του Σάσεξ.

Από την κρεμ έπαυλη που θυμίζει Τοσκάνη, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια, η Μέγκαν Μαρκλ επιστρέφει στην επικαιρότητα με το teaser του νέου της lifestyle brand, American Riviera Orchard.

Η δούκισσα του Σάσεξ έχει καταγράψει μια σειρά από αντικείμενα σε έγγραφα που έστειλε στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων των ΗΠΑ, που περιλαμβάνουν μια ετερόκλητη λίστα από προϊόντα, από σπόρους για πουλιά μέχρι λιχουδιές για κατοικίδια ζώα και από ψαλίδια κηπουρικής μέχρι δαχτυλίδια χαρτοπετσέτας, σαπούνια μπάνιου, κουρτίνες και κουβέρτες γιόγκα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Meghan Markle (@meghan.markle.official)

Άλλα αντικείμενα στα έγγραφα – τα οποία υποβλήθηκαν στις 13 Μαρτίου αλλά μόλις πρόσφατα ανέδειξε η Daily Mail- είναι κέτσαπ, καυστήρες θυμιάματος, γλάστρες, τροφές για κατοικίδια και βιβλία συνταγών.

Η 42χρονη Δούκισσα θέλει να διαθέσει στην αγορά φακελάκια αρωμάτων, τζελ και άλατα μπάνιου και ντους, σαπούνια χεριών, κρέμες σώματος, λάδι μπάνιου, λοσιόν σώματος και άλλα καλλυντικά.

Το νέο brand της Μέγκαν Μαρκλ American Riviera Orchard αποκαλύφθηκε λίγα λεπτά πριν από την ομιλία του πρίγκιπα Γουίλιαμ, που μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι -δούκα του Σάσεξ- έδιναν το παρών στα βραβεία στη μνήμη της μητέρας τους πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Και οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το brand θα βγει στον αέρα μαζί με την έναρξη μιας νέας εκπομπής μαγειρικής με τη Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix όπου θα φτιάχνει και θα πουλά τα δικά της προϊόντα, όπως μαρμελάδες. Θα οδηγήσει μάλιστα σε ένα βιβλίο και ένα ιστολόγιο που θα συνοδεύεται από ένα blog.

Οι μυημένοι ισχυρίζονται πως τα μελλοντικά έργα του δούκα και της δούκισσας του Σάσεξ θα αντανακλούν τα διαφορετικά επαγγελματικά τους ενδιαφέροντα και τα ταλέντα τους και είναι το αποτέλεσμα σημαντικής σκέψης σχετικά με τη μελλοντική τους κατεύθυνση και τη σταδιοδρομία τους.

Αναλυτές του παλατιού, ωστόσο, προβάλλουν μια διόλου τυχαία εκδοχή, που θέλει την πρώην ηθοποιό της σειράς «Suits» να κάνει ό,τι μπορεί για εξασφαλίσει ένα δίχτυ οικονομικής ασφάλειας στην περίπτωση που τα έσοδα των Σάσεξ από το Netflix και το Spotify εξανεμιστούν. Υπενθυμίζεται ότι τον Δεκέμβριο του 2022, παρουσιάστηκε το ντοκιμαντέρ Harry & Meghan, ενώ η δούκισσα διατηρούσε στο μουσικό streamer το podcast «Archetypes».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments